Sayfa 562/708 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    tarihinin en iyi bilançosunu açıkladı durum ortada, önceki yıla parelel bilanço veya düşük bilançoyu düşünemiyorum maalesef bizimle eğlenen bir spek var nereye kadar sürdürür bu baskıyı göreceğiz, belki genel kurul toplantısı bekleniyor bilerek baskı yapılıyor önemli kararlar alınacak belkide.
    genel kurulun gündemi belli gündem dışı bir şey bence beklemeyin olacağını sanmam.
    Firma geçici vergiyi açıkladı cirodaki büyüme rakamını gördünüz en iyi ciro büyümesi olan çeyreklerden biri nasıl bir süpriz bekiyorsunuz ciro belli firma bir dönem önce ne sattı ise yine aynı ürünleri sattı hammadeyi üretip sattığı için girdilerde de trajik bir değişim beklemek gerçekçi olmaz aynı ilaçlar aynı maliyetler tek farklılık yurt içi satılan ilaçlara % 25 zam yapıldı işcilik giderlerine zam yapıldı ciro rakamı da belli neyin endişesi anlamadım enflasyon muhasebesinide isterseniz ortantılayın bir sonuca varırsınız

2.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    genel kurulun gündemi belli gündem dışı bir şey bence beklemeyin olacağını sanmam.
    Firma geçici vergiyi açıkladı cirodaki büyüme rakamını gördünüz en iyi ciro büyümesi olan çeyreklerden biri nasıl bir süpriz bekiyorsunuz ciro belli firma bir dönem önce ne sattı ise yine aynı ürünleri sattı hammadeyi üretip sattığı için girdilerde de trajik bir değişim beklemek gerçekçi olmaz aynı ilaçlar aynı maliyetler tek farklılık yurt içi satılan ilaçlara % 25 zam yapıldı işcilik giderlerine zam yapıldı ciro rakamı da belli neyin endişesi anlamadım enflasyon muhasebesinide isterseniz ortantılayın bir sonuca varırsınız
    herkes bedelsiz veriyor, bu da verir mi diye düşünüyorum, en son vereli çok olmuş. sonraki bilançolar bu kadar iyi gelecekse sermayesi çok düşük kalır.

Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    herkes bedelsiz veriyor, bu da verir mi diye düşünüyorum, en son vereli çok olmuş. sonraki bilançolar bu kadar iyi gelecekse sermayesi çok düşük kalır.
    Gündemde var mı, baktınız mı?

4. Mükemmel bilanço sonrası deva performansı göz doldurmaya devam ediyor. 🧿Nazar değmesin çok istikrarlı

5. Bilanço için beklentim haftaya cuma, farklı bir beklentisi olan var mı?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bilanço için beklentim haftaya cuma, farklı bir beklentisi olan var mı?
    Bilanço açıklanma son gününden bir önceki Cuma (yani 14 Haziran oluyor) şeklindeki değerlendirmenizi niçin değiştirdiniz?
    Ayrıca 14 Haziran yanılmıyorsam Genel Kurul günü. Kurul akşamına açıklanması maksatlı olabilir.
    Bu arada Kurul’a katılacak arkadaşlar, toplantı hakkında kısa da olsa bir özet geçebilirlerse memnun oluruz. Ne de olsa aracı kurumlar Deva hakkında fazla da bir rapor/yazı yayınlamıyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bilanço için beklentim haftaya cuma, farklı bir beklentisi olan var mı?
    bana kalırsa da haftaya cuma gelir, genel kurul ile aynı gün garip olur. 90+3 gibi son anların kağıdı.

8.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Mükemmel bilanço sonrası deva performansı göz doldurmaya devam ediyor. 🧿Nazar değmesin çok istikrarlı
    Size biraz fazla yüklendiler , günah keçisi gibi oldunuz. performans konusunda sizinle aynı fikirdeyim.

Sayfa 562/708 İlkİlk ... 62462512552560561562563564572612662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •