Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu seferki ralli bankalar ile olucak demiştin ozan Erol abi unuttun mu
    Endekis düzeltmesini yaptıysa go go tar tar gelsin paralar
    bankalarla olacak tabiii, büyük para için oyunun adı- makroekonomik normalleşme- ise banka alır, türk bankaları diğer küresel eşleniklerden daha yüksek çarpanlarla işlem görüyor olsa dahi banka alır

enf.muhasb diğer şirketlerin içinden geçiyor, şimdi gelen 3ayljklara bakıyorum rezalet dizboyu.. eskiden f/k çok yüksek falan derdik, artık f/k falan yok, küllün zarar

.şirket 10 kuruş düşük vergi ödeyebilsin diye piyasa değerinden 100 lira siliniyo.. halbuki mal aynı faaliyet aynı herşey aynı, bi başka muhasebe tekniği uyguluyorsun zarar etmiş görünüyo.. tam bi zırvalık

Endeks zayıf kapadı.... tahmin ettiğim gibi birileri küçükleri ürkütmeden hisselerini veriyor.... öte yandan Avrupa'da borsalar düşüşe geçti....

Akşam seansı da korku ile başlayıp veriyor... hacimsiz

4. Bizim kumarbaz bankacılara ne vergi ne muhasebe dokunmaz enflasyon aromalı...meraktan nice olurdu endeks xbank olmasa...bu bilancolara

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ailenizin parasını kaptırmayın...3 kere batmış adamım ve bunun ne kadar derin bir sızı olduğunu biliyorum.
    Gün geldi lanet formasyonlarla battım.Gün geldi TV ye çıkıp kesin konuşan adamlara güvenerek....

Gün geldi sistemlerle battık...

Borsada tek bir sistem vardır.KAZANMAK garantidir..leş fiyattan 10 hisse al ve bekle...

Son 3 hafta 800 milyon dolar yabancı satışı var..ve viob pasta yıllar sonra ilk defa SHORTCU..Hatta fark -28000 e çıkarak rekor shortçu...

Düşüşler hep BURADAN DÖNER ÜMİDİYLE DEVAM eder..3 ay sonra bakarsın ki zirveden %70 düşmüşsün...KURBAĞA FORMASYONU...hissettirmeden düşürmek.

Ve onu çıkarman için %200 kar yapman lazım.

101 . kez ifade edeyim..göstergeler soğumadan tek lot hisse almam(ne anlama geldiğini önceki mesajlarda açıkladım).Görünen o ki en az bir ay daha hisse ile işim olmaz.Ama alınca %200 dolar bazlı orta-uzun vade STOPLOSSUZ alma niyetindeyim.

Tradede VİOB ile çorba kaynıyor zaten..

11.000 deyken 12-13.000 hedef gösterenler şuanda online bile olmuyor.Adam 3 aylık olarak buraya takılır..seninle iddialaşır ..RALLİ DER..Benim bildiğimi bilmiyorsunuz ,der...Sonra ortadan yok olur...

BU ÜLKEDE YOĞURDUN SİYAH OLDUĞUNU TÜM gücüyle savunan ve ikna etmeye çalışanlar bile gördüm.

Hatta yıllarca burada yazmış birisi vardı...BORSA BURAYA KADAR RALLİ YAPACAK DİYE YEMİNLER ETTİ-ÇOK NET KESİN KONUŞTU VE ETKİLEDİ.....İtibarlı birisiymiş.SONRA Borsa çökünce,''beynimde ur var ondan dolayı o kadar kesin konuşmuşum'' diyerek TOMOGRAFİ GÖRÜNTÜLERİNİ yayınladı(acaba kendisinin mi o da ayrı mesele)

Abone sistemi açan benim gibi konuşabilir mi..2-3 ay borsaya ara verin dese ,kim kalır...ümit daima olmalı..

Son düzenleme : ABKA; 11-06-2024 saat: 22:34.

6. Bu ekonomik program bu faizin bir iki sene %10 civarına inmeyceğini varsayarsak. Hem baskılanan kur hem yüksek faiz hem piyasada ki daralma şirketlerin bilançolarını tırpanlamaya devam eder. En son damadın döneminde şirketler batmaya başladı ondan sonra faizleri düşürdüler. Şuan RTE nin görüştüğü inşaat sektör temsilcileri otomobil sektörü ve diğer gruplar genel olarak şikayetçidir. Sene sonuna kadar enflasyon ve faiz düşmezse başka bor yönteme geçebilirler.

7. Vergi olaylı hazırlıkları..bayram onu açıklama gelir tatilde hazırlık safhası süresi tanırlar mi kurumlara acaba bu hafta açıklamalar vs vs..

8. 1995 1998 o dönemde en azından baskılı kur yoktu. Şuan piyasayı serbest bıraksan iç piyasa yoksa ihraç eder kurtarır kendini. Şuan hem faiz yüksek finansman maliyeti kur da enflasyon kadar bile artmıyor. Bu şartlarda ayakta kalmak çok zor. Ayrıca spk olayı var. Son halka arzların sürekli düşmesi de kafalarda soru işareti

Sayfa 720/999 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •