Mandradasutvar dayu bugün þaþýrdýk kaldýk, normalde çok baþarýlý tradeci grafikisine baktýðýmýzda dün 10 sa bugün 11 olmasý ilazýmýdý yani yok abicim ver kurtul biraz malsýz kalalým dememiz lazýmýdý ama herif fýþkýrttýrýnca konu komþu tüm mahalleli olarak mallandýk, muhtemelen 13 deyiz yinegrafik bozuldu ellam
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Akdere bank süper...ayný hikaye var derim ama ispat yok..
Herkes Çarþamba akþamýna mal alýrým diye fokuslanmýstý. Öyle madem daha yüksekten alýn demiþ olabilir..
Bana göre zibidi kaðýtlar endekse göre epey düþtü. Yürüyecek varsa bunlar olur. Herkes likit diye banka ve holding diyor ama bankalar faiz düþük seviyede iken kazanir. Böyle yüksek Enflasyonda týrt. Enflasyonda kazanmýþ gibi görünür ama aslýnda zarardýr. O yuzden muaf tutuldular... Zaten yabancý gri liste falan ayaðýna girmez ise biz bize kalýrýz yine zottirik kaðýtlarla hareket yaptirirlar. Baksana bir yapý kredi satýþýnda oluþan rezillikleri. Önceden banka fiyata bajmadan çatýr çatýr el deðiþtirirdi. Sonuç olarak zottirikler 12, banka ve holdingler 6/7 olabilir . Bakalým .
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Aþçýoðlunu dinledim. Ülkeye giren ya da vatandaþýn þirketlerin yurtdýþý döviz kredileriyle temin ettiði dövizleri satmalarýndan kaynaklanan kabaca 3 trilyona yakýn para var bu parayý çekmesi gerekir bunun için uzun vadeli tahvil sürmesi gerekir dedi.
Bir yerde dinledim. Asýl olan tahvil mevzusu... faizlerin düþmesi için tahvile giren paranýn yakkasik 50/60 milyar dolar olduðunda artýk faizler düþmeye baþlar denildi.. þimdi ise daha 10 milyar dolar civarindaymis. Dolayýsýyla burada doygunluk olana kadar piyasada zombi þirket kalmaz da diðer þirketler de sýkýntý boyutu bilinmezlikte. Teknik bakan için bu iþler týrývýrý da bir noktada reel le teknik bir yerde kesiþiyor. Perþembe cuma gösterecekler ne olduðunu da nasýlsa bir iki günümüz kaldý..
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Kendime notlar
Viop
Kýsa vadeli destek 11.147 bir sonraki gün yaklaþýk 11.170 yani günlük 30 puan yukarý diyelim.
Orta vadeli destek 10.470 bir sonraki gün yaklaþýk 10.670 yani günlük 20 puan yukarý diyelim.
Uzun vadeli destek 8.165 bir sonraki gün yaklaþýk 8170 yani günlük 5 puan yukarý gider.
Sayýlar 5 basamaklý olalý rakam hatasý olabiliyor.
Yukarda 11300, 11630 ama her gün bu rakamlar aþaðý geliyor.
Þimdilik kýsa vadeli desteklerde geziyor. Eðer kýsa vadeli destekleri anlýk kýrýp 10825 lere günlük dalýþ bekleyip gün sonu kýsa vadeli destek üzerinde kapanmasýný beklerim.
Olmazsa orta vadeliyi düþünürüz ki zaten çok bir þey yok.
Vade sonu yaklaþýyor. Büyük para vade sonunu bakalým nasýl kapatmak isteyecek görelim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Borsa oyun yeri deðildir diyelim. Bu notlar kendimedir.
Yer Ýmleri