Sayfa 47/998 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 369 - 376 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Lise Mezunu Memur Apple arge demi yoksa Samsung argede mi çalışıyor a.q...1500 USD+ mesai alacak pehhhhhhhhhh....1 milyara mal edilen yap işlet Millete 20-30 gaymeye kitliyorlar...Ulan bu kadar kaynakla adam 20 yılda DÜnya Devi teknoloji şirketleri ortaya çıkarırdı...
    O memurların çoğu akp döneminde girenler. Bir çoğu torpilli. İnek kadar faydası olmayanlar. Tabi dürüstce çalışan o kadroya girenler başımın tacı. Hem o kadar maaş alan hem de inek kadar faydası olmayanlar külliyen zarar. Daha önce defalarca yazdım ben ihl mezunuyum. Ülkenin başına geçsem ilk iş imamların sayısını azaltmak müezzinlere gerek bile yok. Köylere de istiyorlarsa gönderirim. Muhtarlık şoförlük odacılık gibi işlevsiz birimleri de kaldırırım. Böyle yüzlerce sorun var.

2. Birde sosyal yardımlar bile nerdeyse emekli maaşı kadar. Birde hiç bir sosyal güvencesi olmayan yabancılar bizim ülkede tüp Bebek tedavisi dahil dişlerini estetiğini beleş yaptırabiliyor.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Edit yapınca yeni nesil telefonda mesajın silindiğini unutmuşum .

Yurtdışına gitmeden duty free ye nasıl gidilirin onun taktiğini yazmıştım okuyanlar detayı yazar .

Biraz üçkağıt işi olduğu için tasvip edilmez diye mesajı editlemek istedim ama haberlere bile konu olsa bile etik bir davranış değil o yüzden kötü örnek olmamak için o bölümü kaldırmak isterken mesaj silindi .
    Ben okudum zaten, devlet etik davranıyor da vatandaş mı dürüst değil?

Bir telefon veya bir arabada devlete almak ne?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. Seçimden hemen sonra Ayhan başkana sordum IMF ye gidermiyiz diye. Ayhan başkanım IMF ye gerek yok şimşek IMF ye rahmet okutur dedi. Bu kara Şimşeğin bizim için zerre faydası iyi bir düşüncesi olmaz olamaz. Artık trafik cezası vergi cezası bir cezayla öpüle öpüle devam edeceğiz.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimden hemen sonra Ayhan başkana sordum IMF ye gidermiyiz diye. Ayhan başkanım IMF ye gerek yok şimşek IMF ye rahmet okutur dedi. Bu kara Şimşeğin bizim için zerre faydası iyi bir düşüncesi olmaz olamaz. Artık trafik cezası vergi cezası bir cezayla öpüle öpüle devam edeceğiz.
    Bana ne trafik cezası geliyor ne de vergi cezası, emekli adamın vergi ile ne işi olur yahu?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O memurların çoğu akp döneminde girenler. Bir çoğu torpilli. İnek kadar faydası olmayanlar. Tabi dürüstce çalışan o kadroya girenler başımın tacı. Hem o kadar maaş alan hem de inek kadar faydası olmayanlar külliyen zarar. Daha önce defalarca yazdım ben ihl mezunuyum. Ülkenin başına geçsem ilk iş imamların sayısını azaltmak müezzinlere gerek bile yok. Köylere de istiyorlarsa gönderirim. Muhtarlık şoförlük odacılık gibi işlevsiz birimleri de kaldırırım. Böyle yüzlerce sorun var.
    Is'te derdimiz tam da bu.

Islevsiz birimleri kaldiririm demen.

Yani kisilerin yapmasi degil, bu hakki verirsen, bu ilk once CHP'lileri Gulak'a surer.

Kadinin dogumundan, elektronik sigaraya kadar herseye maydanoz olur.

Emekli nefesini tutmus seyyanen zam beklerken, bu Romanya'ya pasaportsuz gideceksin mujdesini verir.

Millet diyor ki, sen karisma, milletin sectigi vekiller karar versin, herseyin ustune hukuku koy ve ona hic kimse mudahale edemesin.

Yargitay, danistay, sayistay olabildigince seffaf calisabilsin.

Degnekci tayfasi vatandasi haraca kesemesin.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bana ne trafik cezası geliyor ne de vergi cezası, emekli adamın vergi ile ne işi olur yahu?
    Sana gelmiyor olabilir tavşanlı güçcük bir yer. Büyükşehir dekileri bol bol öpüyorlar. Bizim kıza bile 78 hız ile ceza geldi ödedim Eskiden 85 e kadar ceza gelmiyordu.

8. Yoksa herkes baldizini, yegenini, oglunu, elti'sini muhtar yardimcisi atar.

Bugun geldigimiz nokta tam da bu.

Sayfa 47/998 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •