Hesapta hata mı var?
Tarih>>>Fon fiyat ($)
18.04.2024>>>1.052014
12.06.2024>>>1.058834
yanlış çarpıp bölmediysem stopajsız ve yönetim ücretsiz hali bile 4,3% olmuyor mu?
Bu fonun stabil bir getirisi yok. DAS fonunun varlık dağılımı da ilginç içinde DCB, DZM, PAL, ONS ve DLG var, INV ise satılmış.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Hakikaten çok enteresan. Geçen de bir eleman sordu. Öyle böyle cahil biriside değil . İşi gücü yerinde mühendislik eğitimi almış birisi haa. İşte ocak da bağlamış 6 aylık 2.5 net prim almış. Ne olacak diyor . Dedim dolar böyle giderse yüzde 10 dan fazla net dolar kazancın olacak. Yok yok yok. Anlamadı. 36 faiz + dolar kazancı mı ? TL param kaç olacak? Nasıl oluyor. ? Anlatamadım. Oysa çok basit de bir matematik.
Yer İmleri