Hocam 17 üstü ben de çadırı söker yaylaya çıkar 18 den önce ardıma bakmam)
her indikatör bir bilgi verir.. EMA larda buna dahil... söz konusu sizin bu bilgiyi nasıl kullandiğiniz..
indikatörlerle nasıl bir samimiyet kurulduğunu görmedim.. yalakalık yapanı da hiç duymadım.. sanırım bunlar için özel bir becerinin üzerinde daha farklı seylere ihtiyaç var.
bazı indikatörlerin verdiği bilgiler özeldir ve sizin olasılıklarınızı en iyi şekilde kullanmanızı sağlar..CRLN bunlardan biridir. aşağıda görüldüğü gibi doğru kullanıldığında çok şeyler kazandırır..
sadece bilgi paylaşmak için kullandığınızda bazen sorun olabiliyor..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yazdıklarımdan alınmışsınız.
Alınmanıza gerek yoktu.
gerçekten kendimi anlatmak adına öyle yazdım.
size laf sokma gibi bir düşüncem yok.
samimiyet kurulmadan kastım şudur.
Bazen bir indikatör buluyorsunuz. bazı yerlerini istediğiniz gibi düzeltiyorsunuz. tamam buldum diyorsunuz. bazende ünsiyet gereği oldu oldu tamam diyorsunuz. tabi istediğiniz tam olmuyor.
yalakalık tan kastım da şu.
herhangi bir indikatörün çok iyi olduğunu,
hiç kaçırmadığını parti tutar gibi söyleyenler.
bunlardan biri de tunç şatıroğlu.
duymamış olduğunuzu düşünerek ismini verdim.
evet
hangi indikatör olursa olsun.
indikatörü okuyanın teknik analiz alt yapısı çok önemli.
sizin indikatörünüze gelince.
ilk defa sizden duydum.
hakkında hiçbir bilgim yok.
herhalde bilmediği bir şeye laf söyleyen tayfadan olduğumu düşünmüyorsunuzdur.
Son düzenleme : regal1; 13-06-2024 saat: 17:27.
Sayın egeduk 15 aydır hissedeyim hatrı satılır miktarda gün, geldiğinde olurda hani, istediğimiz yere giderse paylaşırım yeteri kadar var hissem başka almaya gerek duymadım diyelim tavan tavan gitsin hepimiz kazanalım😃 havaları neyim karıştırmayın😃 şuan bu hissenin 40 50,bandında olması gerekirdi, biliyorsunuz dimi? 2 tavan yapsa göbek atacak çok, kişi, var ben sakince izlerim geçen yıl bölünmeden evel almıştım, halada tutuyorum herkeze bol kazançlar olsun
yarın sert bir hareket yaparsa itirazım olmaz...para ne derse o olur...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bedelsiz onaylandı
Yer İmleri