Seviyor arkadaşlar demek ki!
Sana burada biri kötü söz söylese ben de seni savunurum gayet doğal!
Sasa nickli arkadaş Sn T.. küfür ve hakaret ettiğinde bana da saldırıp aynını yapacağını bildiğim halde Sasa’ya cevabını vermiştim. Adam 6 ay peşimi bırakmadı 😂 Sasa hissesi nanay olunca ortalarda bir daha görmedim.
Sasssaaaa
Sasası olanın tasası olmazzz
Ytd
Tamı tamına iğrenç fedor stili. düne kadar lanet edin adama şimdi de allah kaza bela falan. din diyanet.
Yancı yedek/yeni nickler oyunda. Şubatta yazdım fedor out dmrcelik in . Şimdi gördüğüm 2 yeni nick daha eklenmiş ergotuvar mıdır rainey midir nedir diğer 2 side Yazım stilleri birebir aynı.
Hayrola ne alkolü sen dini bütün bir arkadaşımızdın. Kuran-ı kerim den falan ayetler paylaşırdın. Yancın da zaten bilen bilir.
Ne iş . eregl yüzünden dinden mi çıktın. Yoksa yine!! öylesine söylenmiş bir söz mü söyledin.
https://twitter.com/kartalizma72/sta...F84R3C_Z2ilZYQ
Ereğli grafik.
Gerçek değerini bildiğiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabırla taşıyın.
Arkadaşlar iyi bayramlar, iyi tatiler.
Ehtiyarlar fazla et yemesin.
![]()
eee Günaydınn.
Bu fedor geçen senede çift nickden ceza yedi idi. Hatırlarsın.
Medwig bunu yakalamış bana forum kuralları dersi veren adamın cevabı. Haberim yoktu zaten de gizlemedim.Dedim ya iğrenç fedor stili nerede hangi nick yazsa anında anlarım.
Bu da nickini gizlemeyen adamın foruma İLK!! mesajı. Ne yazmasını beklersiniz. Merhabalar ben fedor bla bla falan değil mi?
Rex dediği şimdiki xtrader o da ne hikmetse nick değiştirip gelmiş.
Yer İmleri