Sayfa 6/398 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 41 - 48 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sen göster sevgili Ersen sopayı! Millet kimin ne mal olduğunu bilmese gayet güzel cümleler� Ben buraya 100 bin satır yazmışım bu arkadaşın 75. satırı.
    Neyse, bilen bilsin.
    Selam vereyim iyi bayramlar diye yazdım adamların kini büyük�
    Abi senin varlığın beni incitmedi ki hiç, sadece birinin sana birşey söylediğinde savunulman garibime gitti. Yoksa hangi birinizi görüp de Erdemir'in 125 tela oluşunu kutlayacam. Ben garip bir kulum [emoji41]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by ersenkirmizi Yazıyı Oku
    Abi senin varlığın beni incitmedi ki hiç, sadece birinin sana birşey söylediğinde savunulman garibime gitti. Yoksa hangi birinizi görüp de Erdemir'in 125 tela oluşunu kutlayacam. Ben garip bir kulum [emoji41]

Seviyor arkadaşlar demek ki!
    Sana burada biri kötü söz söylese ben de seni savunurum gayet doğal!
    Sasa nickli arkadaş Sn T.. küfür ve hakaret ettiğinde bana da saldırıp aynını yapacağını bildiğim halde Sasa’ya cevabını vermiştim. Adam 6 ay peşimi bırakmadı 😂 Sasa hissesi nanay olunca ortalarda bir daha görmedim.

3. Sasssaaaa

Sasası olanın tasası olmazzz

Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Seviyor arkadaşlar demek ki!
    Sana burada biri kötü söz söylese ben de seni savunurum gayet doğal!
    Sasa nickli arkadaş Sn T.. küfür ve hakaret ettiğinde bana da saldırıp aynını yapacağını bildiğim halde Sasa�ya cevabını vermiştim. Adam 6 ay peşimi bırakmadı [emoji23] Sasa hissesi nanay olunca ortalarda bir daha görmedim.
    Takma kafana abi, güzel bir bayram geçir [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Bugünkü yükselişin nedenini öğrenmiş olduk. Tabi birileri yine herkesten önce biliyordu...

Trendhound başta sana gıcık olsam da sonradan tarzına alıştım ben de. Allah kaza bela vermesin, iyi bayramlar.
    Tamı tamına iğrenç fedor stili. düne kadar lanet edin adama şimdi de allah kaza bela falan. din diyanet.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sana ne uyanık adamsın, helal olsun anladın, bravo, bir seni inandıramadım evet haklısın satmadım ben bir yalancıyım demeyi çok isterdim fazladan 700 bin cepte olurdu ����

Ama diyemiyorum. Bu arada en son 1 ay önce falan uğradım foruma sanırım!
    Yancı yedek/yeni nickler oyunda. Şubatta yazdım fedor out dmrcelik in . Şimdi gördüğüm 2 yeni nick daha eklenmiş ergotuvar mıdır rainey midir nedir diğer 2 side Yazım stilleri birebir aynı.
    Hayrola ne alkolü sen dini bütün bir arkadaşımızdın. Kuran-ı kerim den falan ayetler paylaşırdın. Yancın da zaten bilen bilir.
    Ne iş . eregl yüzünden dinden mi çıktın. Yoksa yine!! öylesine söylenmiş bir söz mü söyledin.

https://twitter.com/kartalizma72/sta...F84R3C_Z2ilZYQ

Ereğli grafik.

Gerçek değerini bildiğiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabırla taşıyın.

Arkadaşlar iyi bayramlar, iyi tatiler.

Ehtiyarlar fazla et yemesin.

8.  Alıntı Originally Posted by aktauboy Yazıyı Oku
    Fedor ve xtrader olan yancısı önce beraber ismen de idiler. Sonra birgün ikisi aynı anda (onların deyimi ile uzun zaman bekledikten sonra) ismeni satıp beraber ereğli forumuna geldiler. Fedor, ereğli alıyorum ama hep zarardayım diye imajı çizdi yani sizde alırsanız benim gibi zarar edersiniz iması. Digeri de yan kağıtların reklamını yaptı sürekli. Tabii sunu da söyleyeyim fedor sattıktan sonra ismen roketledi...
    eee Günaydınn.

Bu fedor geçen senede çift nickden ceza yedi idi. Hatırlarsın.

Medwig bunu yakalamış bana forum kuralları dersi veren adamın cevabı. Haberim yoktu zaten de gizlemedim.Dedim ya iğrenç fedor stili nerede hangi nick yazsa anında anlarım.

Bu da nickini gizlemeyen adamın foruma İLK!! mesajı. Ne yazmasını beklersiniz. Merhabalar ben fedor bla bla falan değil mi?

Rex dediği şimdiki xtrader o da ne hikmetse nick değiştirip gelmiş.

Sayfa 6/398 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •