Originally Posted by
Majesty23
Sn Fedoramca,
Aslında lotlar citi’de dediğiniz (ki doğru )için fikrimi söylemek istedim yoksa ben de çok önem vermem.
Bu arada enerji rüzgarını başta iyi kullandım ama sonrasında ben de biraz fazla bekledim, yeotk’da özellikle, hala da bir miktar hissem var. Beklentiler çok iyi olduğu için insan vazgeçmek istemiyor ancak bu da ders oldu, demek ki faizler yükselince ve krediler kısılınca bundan zarar görecek sektörlerde olmamak lazımmış, faiz yükseldiği için yatırımlar azalıyor ve ges işleri de öteleniyor. Oldukça pahalı bir ders almış olduk, sağlık olsun.
Ek olarak, gesan patronları da dahil olmak üzere çok gol yedik patronlardan, hisse satıp gelen parayı faize koydular muhtemelen. 9 ay beklediğim ELITE hissesinde patron 10 milyon lot satacağını söyleyip ertesi gün hisse taban olunca vazgeçtim dedi ama hisse mağmaya indi sonrasında, güven kalmadı. Bunların bu kadar aç gözlü olabileceğini tahmin edemedim, yine sağlık olsun diyelim, Anadolu Grubu diğerleri kadar adilik yapmaz diyerek ve rasyolarının da oldukça iyi olması sebebiyle biraz buradan aldım, kısmet diyelim.
Selamlar
Yer İmleri