Sayfa 578/644 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628 ... SonSon
Arama sonucu : 5147 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. O arkadaş çıktıktan sonra baya prim yapmış olmalı Aefes...

Enerjilerde stop oldum ama Europwr da zarar ettim hatırı sayılırca, sonra kendimi alkole vurmak istedim ama pek içici değilim, her nekadar içtiğim zaman tercihim EFES olsa da.

Ben de vardır bir hayır dedim ve AEFES aldım. Uzun zamandır zaten takip ettiğim bir hisse idi...

Neden AEFES:
    Fk düşük, kar artarak gelecek, yaz sezonu, patronları ******** değil, geçmişi olan bir hisse yani yeni arz değil, rusya savaşı biterse daha da güzel şeyler beklentisi de var... Yeni pazar arayışları ve bunların sonucu da ortada.

Ereğli'yi ben mi çökertmişim? 40.70 ortalama satışım şu an 52'ye dayandı Ereğli...

Mathias o tarafta yazamıyorum çok insan okuyor, buradan yazayım, bak bayramda geldi, İNSAN OL İNSAN... 10 yaşındaki çocuklar gibi davranıyorsun.

O yukardaki yazıyı yazanı pek tanımam bin çeşit insan var, seni az çok tanıyan biri olarak söylüyorum bunu. İyi insan ol, kötülük peşinde koşma... Geldik şuraya ağzımızın tadını bozma...

2.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bence bofa citi’nin malından satıyor, son haftalık takasta citi 1.8 milyon aylıkta ise 5.1 milyon lot satmış görünüyor. Günlükte ise deutsche 191k lot satmış görünüyor.
    Bu iki kurumda ise hala 110 milyon lot var görünüyor
    Selamlar Sn Majesty23
    Takas takip modunda değilm aslında ama takip etmek gerekir mi bilmiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Selamlar Sn Majesty23
    Takas takip modunda değilm aslında ama takip etmek gerekir mi bilmiyorum.
    Sn Fedoramca,
    Aslında lotlar citi’de dediğiniz (ki doğru )için fikrimi söylemek istedim yoksa ben de çok önem vermem.
    Bu arada enerji rüzgarını başta iyi kullandım ama sonrasında ben de biraz fazla bekledim, yeotk’da özellikle, hala da bir miktar hissem var. Beklentiler çok iyi olduğu için insan vazgeçmek istemiyor ancak bu da ders oldu, demek ki faizler yükselince ve krediler kısılınca bundan zarar görecek sektörlerde olmamak lazımmış, faiz yükseldiği için yatırımlar azalıyor ve ges işleri de öteleniyor. Oldukça pahalı bir ders almış olduk, sağlık olsun.
    Ek olarak, gesan patronları da dahil olmak üzere çok gol yedik patronlardan, hisse satıp gelen parayı faize koydular muhtemelen. 9 ay beklediğim ELITE hissesinde patron 10 milyon lot satacağını söyleyip ertesi gün hisse taban olunca vazgeçtim dedi ama hisse mağmaya indi sonrasında, güven kalmadı. Bunların bu kadar aç gözlü olabileceğini tahmin edemedim, yine sağlık olsun diyelim, Anadolu Grubu diğerleri kadar adilik yapmaz diyerek ve rasyolarının da oldukça iyi olması sebebiyle biraz buradan aldım, kısmet diyelim.
    Selamlar

4. Bist50 hayırlı olsun ancak bist100’de kalsa daha iyi olabilir miydi diyorum bist50’de açığa satış olduğu için. Umarım hayırlısı olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Sn Fedoramca,
    Aslında lotlar citi’de dediğiniz (ki doğru )için fikrimi söylemek istedim yoksa ben de çok önem vermem.
    Bu arada enerji rüzgarını başta iyi kullandım ama sonrasında ben de biraz fazla bekledim, yeotk’da özellikle, hala da bir miktar hissem var. Beklentiler çok iyi olduğu için insan vazgeçmek istemiyor ancak bu da ders oldu, demek ki faizler yükselince ve krediler kısılınca bundan zarar görecek sektörlerde olmamak lazımmış, faiz yükseldiği için yatırımlar azalıyor ve ges işleri de öteleniyor. Oldukça pahalı bir ders almış olduk, sağlık olsun.
    Ek olarak, gesan patronları da dahil olmak üzere çok gol yedik patronlardan, hisse satıp gelen parayı faize koydular muhtemelen. 9 ay beklediğim ELITE hissesinde patron 10 milyon lot satacağını söyleyip ertesi gün hisse taban olunca vazgeçtim dedi ama hisse mağmaya indi sonrasında, güven kalmadı. Bunların bu kadar aç gözlü olabileceğini tahmin edemedim, yine sağlık olsun diyelim, Anadolu Grubu diğerleri kadar adilik yapmaz diyerek ve rasyolarının da oldukça iyi olması sebebiyle biraz buradan aldım, kısmet diyelim.
    Selamlar
    Yeotek i yazmadım artık utandım, %10'da onda zararım vardı.. Gesan ile birlikte stop olmuştum.
    Halka arzlar zenginleşme fırsatı oldu patronlar için, hoş bunu bile bile, yıllardır söyleye söyleye girdim sektöre, iyi bilançolar bekliyordum ama gelmedi. Yeotek yine kısmen iyiydi diğerlerinden.

Bu tarz hisselere hiç bulaşmamak lazım, yani geçmişi belirsiz, patronu belirsiz vs vs ... Gerçi en sağlam dediğin hisselerde de oluyor bir şeyler ama en azından ihtimal olarak zayıf.

Bist50 açığa satış, umarım sıkıntı çıkmaz

Benim si...değil fiyat...Bir gün ederini bulunca satarım...O güne kadar temettü versin yeter...DÖviz hareketli olursa bu adamın %70 den fazla geliri döviz olunca bilanço daha güzelleşir...

KOca şirket F/k kriz dönem değerinde ....

Neyse kısmet bakalım ne olacak....

7.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bence bofa citi’nin malından satıyor, son haftalık takasta citi 1.8 milyon aylıkta ise 5.1 milyon lot satmış görünüyor. Günlükte ise deutsche 191k lot satmış görünüyor.
    Bu iki kurumda ise hala 110 milyon lot var görünüyor
    Evet Bankof Citi nin malını satıyor günlerdir. Bu satışlar durduğu anda Efeste parabolic çıkışlar başlar. Satışa rağmen yukarı girme isteği var çünkü. Satışlar durduğunda hareketleri agrasifleşir diye düşünüyorum

Dediğim gibi Mal toplu olmadığından benim gibiler için adam KAP mı gönderecek a.q...Adam tüm fabrikalarına Güneş Enerji santrali kuruyor....

Anadolu Efes (IS:AEFES) tarafından yapılması planlanan ilave üretim tesisiyle ilgili "ÇED Gerekli Değildir" kararı verildi.,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının açıklaması şöyle:

ANKARA ili KAHRAMANKAZAN, ilcesi AMBAR TARLA MEVKİİ (220832 ADA 1 PARSEL) mevkiindeki ANADOLU EFES BİRACILIK VE MALT SANAYİ A.Ş.-ANKARA ŞUBESİ tarafından yapılması planlanan BİRA ÜRETİM TESİSİNE İLAVE ALKOLSÜZ BİRA ÜRETİM TESİSİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince BİRA ÜRETİM TESİSİNE İLAVE ALKOLSÜZ BİRA ÜRETİM TESİSİ projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir.

Anadolu Efes'in Efes Çumra-1 GES Efes Çumra-2 GES Güneş Enerjisi Santrali Projesi ile İlgili ÇED Halkın Görüşüne Açıldı..Çumra KONYA dadır

Sayfa 578/644 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •