31.03.2024 tarihli finansal
raporların KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verilmesi Sermaye Piyasası
Kurulu tarafından uygun görülen şirketler aşağıda yer almaktadır.
- Zorlu Enerji Elektrik
Üretim A.Ş. (05.07.2024 (dahil) tarihine kadar).
31.03.2024 tarihli finansal
raporların KAP'a bildirimi ile ilgili olarak ek süre verilmesi Sermaye Piyasası
Kurulu tarafından uygun görülen şirketler aşağıda yer almaktadır.
- Zorlu Enerji Elektrik
Üretim A.Ş. (05.07.2024 (dahil) tarihine kadar).
Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Zorlu blanço için spk dan ek süre talep etmiş 5 Temmuza kadar. Sayın Loruhlano nın dediği gibi iyi ayar çekememiş ince ayar veriyor şapkadan tavşan mı çıkaracak acaba şeytana papucunu ters giydirir benim bildiğim ANZ dostlara selamlar hayırlı bayramlar üstadımız Sayın Loruhlano ya saygılar.....
Bilanço çoktan yetişti de, tahtadaki operasyonlar yetişmedi, o iş uzadıkça adam bilançoyu gönderemiyor...3 ün 5 in hesabını yapıp, had safhada cimri olunca da, olay 5 Temmuz a kadar uzuyor işte..Bu adam 5 Temmuz a kadar ilk çeyrek bilançodaki net kar rakamını değiştirmezse, ben de hiç bir şey bilmiyorum, diyecem...![]()
...
Tüm paydaşlarımın kurban bayramını tebrik eder, sevdikleriyle birlikte nice bayramlar dilerim.
Sağlık ve mutlulukla..
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmemizi dilerim.
Paylaşımlarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorumlar genel niteliktedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Değerli arkadaşlar, hepinize güzel bir hafta sonu tatili dilerken, bayramınızı kutlar, sağlık ve huzurla daha nice bayramlar yaşamanızı temenni ederim...![]()
...
Değerli ortaklarım, bayramımız mübarek olsun.
Sağlık ve esenlikler dilerim..
Yapacağımız yolculuklarımızda dikkatli olalım lütfen.Allah'a emanet olunuz.
Adam, 12 iş günü daha SPK dan müsade isteyecek kadar hatalı işler yapıyor borsada, ufak hesap yapmaktan, KY den koparacağı 5000-10.000 TL için hisseyi devamlı düşürmekten başka hiç bir şey bilmiyor...Trade işlemini sadece hisseyi aşağı sürerek olur zannediyor...Ufak hesapların adamı olmasa bu borç 40 milyarlara asla çıkmazdı...
...
Yer İmleri