Originally Posted by reha kaya Gelişme var ""Bayramınıza koyayım" demedi. Affınıza sığınarak bayram sonrası şey edeyim, biraz rahatsızım
Originally Posted by cihangirkonya Affınıza sığınarak bayram sonrası şey edeyim, biraz rahatsızım Üzülme aldığım bilgilere göre, zaten emeklinin bayramı çoktan şeyedilmiş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Üzülme aldığım bilgilere göre, zaten emeklinin bayramı çoktan şeyedilmiş. Daha bu fragman. Ben Mahmureleri merak ediyorum kök maaş vs diyip seyyanen 8000 bini geri alacak mı.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Daha bu fragman. Ben Mahmureleri merak ediyorum kök maaş vs diyip seyyanen 8000 bini geri alacak mı. O konu hiç gündeme gelmedi, emekli kök maaş ve asgarî ücret zammı % 99 tamam gibi.
Bu başlığın âdedi "şeyetmek" oldu galiba? Ben de şimdiden herkesin bayramını şeyedeyim.
Originally Posted by reha kaya Bu başlığın âdedi "şeyetmek" oldu galiba? Ben de şimdiden herkesin bayramını şeyedeyim. KHK çıkmış yeni bir kararnameye ihtiyaç var o konuda. 375 sayılı KHK madde 40 iptal edildi diyecek.
iyi bayramlar gurbanlar..
Tüm yerlilerin ve yerel halkın kurban bayramı kutlu olsun.
Forum Rules
Yer İmleri