Sayfa 20/439 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 153 - 160 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

https://worldsteel.org/media/press-r...el-production/

Gerçek değerini bildiğiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabırla taşıyın.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    %20 gittide ne oldu? Geçen senenin reel enflasyonu bile %100 den fazla bence.

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bi de ucuz deyip satanlar var.

3. Matreyuz imana gelmiş mevduat topikinde arıyor rızkını

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Matreyuz imana gelmiş mevduat topikinde arıyor rızkını
    TH , Mathias , Crushing al birine vur ötekine tek amaçları korku salmak ky'ciya ama bu oyun bir yere kadar gidecekti elbet dur dur daha yeni başlıyoruz oyunlarini bozmayaa , bakalım daha ne kadar ucuz değilmiş az kaldiiii görmeyeeee!!!!

ya arkadaşlar neden gitsin ....iyi izlemek lazım.....hem dünya hemde Türkiye resesyona girmek üzere.....resesyonda kim kime ne satacak.....

6. Buradaki ortam o kadar basit ve gergin ki hala anlayamadım hisseyi kim övüyor, kim yeğiyor. Kafam döndü yeminle [emoji23]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

52.75den üzmeyecek kadar ekleme yaptım. TH hatrına haftaya yukarı devam ederse aksiyonun dışında kalmam düşerse de umrumda değil açıkçası

8. Hocam bu yazıdan sonra 2023'de mi yazılmış diye baktım. AB resesyondan çıkacak neredeyse. Faiz indirimleri başladı, enflasyon dizginlendi. Neden resesyona girmeye az kalmış gibi konuşuyorsun?

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ya arkadaşlar neden gitsin ....iyi izlemek lazım.....hem dünya hemde Türkiye resesyona girmek üzere.....resesyonda kim kime ne satacak.....

Sayfa 20/439 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •