Sayfa 22/398 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon
Arama sonucu : 3181 madde; 169 - 176 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Arkadaşlar bence hissede hakim güç yanlış operasyon yaptı ya da istediklerini yapamadı; 50 günlük mav 1,4546 USD 100 günlük mav 1,4306 200 günlük mav 1,4588 bu ortalamaların doğru şekilde konumlanması için bence biraz zaman gerekli.

Hisse USD düşeni kırdı. Bu ortalamalarda daha uygun olsa idi daha iyiydi. Mathias sende kusurabakma bir özeleştiri yapmayı öğren. Eskiyi bilmem burada 1-1,5 yıldır yazmakta ısrar ettiğin tüm yazılar çöp.Bunu kabullenerek başla. Herkese iyi hafta sonları dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Almaya niyeti olmayan birisinin bu başlıkta yazması tamamen anlamsız değil mi zaten? Bak malı yoktur yazar ona bir şey demem çünkü ilgileniyordur. Fiyatı düşürmek istiyordur, ucuzdan mallanmak istiyordur hepsine eyw. Ama adamın almaya dair en ufak bir reaksiyonu yokken hisse fiyatı üzerine atıp tutmasının da haliyle okumaya değecek bir yanı yok. 1.19 dolara gelmiş işte daha ne istedi bedava mı vereceklerdi

BoFA'nın 1 dolar hedefi vardı ya belki onu bekliyordur gerçi o hedefin olduğu zaman dolar 18 TL idi.

İşin en saçma tarafı bir lokantada 3 kişi ortalama bir yemek yiyip 1500 TL ile masadan kalkıyorsunuz ve EREGL 50 TL. Bu yemek yerine 30 EREGL alabiliyorsunuz. Eskiden bu hesabı ISYAT için yapardık. O zaman ISYAT 60 kuruştu.

Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    BoFA'nın 1 dolar hedefi vardı ya belki onu bekliyordur gerçi o hedefin olduğu zaman dolar 18 TL idi.

İşin en saçma tarafı bir lokantada 3 kişi ortalama bir yemek yiyip 1500 TL ile masadan kalkıyorsunuz ve EREGL 50 TL. Bu yemek yerine 30 EREGL alabiliyorsunuz. Eskiden bu hesabı ISYAT için yapardık. O zaman ISYAT 60 kuruştu.
    Merhaba Esra hanım,
    Ev yatırımınız hayırlı,uğurlu olsun . Tadıbuda firsat yakaladim geçenlerde fiyat 89.90 tl idi 6 adet satiş siniri vardı. Hey gidi 45 tl den aliyordum geçen sene şimdi 90 tl ucuz deyip aliyoruz. Aklıma bir ara hektaş ın piyasa değerinin isctr yi geçtiği günler geldi çok değil 1.5 yıl öncesi sonra olanlari hep birlikte izledik kıymetli bir şirkete ortak olduğumuza inanıyorum beklmeye devam ediyorum. İyi bir hissede sabretmezsen kötü bir hissede sermayeni buhar ederler.
    Herkese iyi pazarlar.
    Syg.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bence hissede hakim güç yanlış operasyon yaptı ya da istediklerini yapamadı; 50 günlük mav 1,4546 USD 100 günlük mav 1,4306 200 günlük mav 1,4588 bu ortalamaların doğru şekilde konumlanması için bence biraz zaman gerekli.

Hisse USD düşeni kırdı. Bu ortalamalarda daha uygun olsa idi daha iyiydi. Mathias sende kusurabakma bir özeleştiri yapmayı öğren. Eskiyi bilmem burada 1-1,5 yıldır yazmakta ısrar ettiğin tüm yazılar çöp.Bunu kabullenerek başla. Herkese iyi hafta sonları dilerim.
    Hocam sen yine yazdın ama burada değiller daha bu hafta kırmızı açarsak damlarlar ama önceden yazayım dedin belki

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba Esra hanım,
    Ev yatırımınız hayırlı,uğurlu olsun . Tadıbuda firsat yakaladim geçenlerde fiyat 89.90 tl idi 6 adet satiş siniri vardı. Hey gidi 45 tl den aliyordum geçen sene şimdi 90 tl ucuz deyip aliyoruz. Aklıma bir ara hektaş ın piyasa değerinin isctr yi geçtiği günler geldi çok değil 1.5 yıl öncesi sonra olanlari hep birlikte izledik kıymetli bir şirkete ortak olduğumuza inanıyorum beklmeye devam ediyorum. İyi bir hissede sabretmezsen kötü bir hissede sermayeni buhar ederler.
    Herkese iyi pazarlar.
    Syg.

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim daha iyileri inşallah sizin olur. Bu saatten sonra satmanın manası yok zaten mevduat faizleri de düşmeye başlayacak yavaş yavaş. Ya dövizde duracağız mecburen ya da hissede sanırım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

çok heyecanlı bugün ereğlinin bayadır yaşatmadığı duygular. 50 altına inecek miyiz? çıkacak mıyız? herkesin gönlünce olsun.

8. arkadaşlar bilanço ne zaman bilen var mı

Sayfa 22/398 İlkİlk ... 1220212223243272122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •