Sayfa 132/998 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Diyanet'e harcanan para SAATTE 7.6 Milyon dolar mis.

Bu devlet tasarruf edecek ha..

https://www.youtube.com/watch?v=ztmY_cCtUl0

2. siyasal islamcılar taş devrinin moruklarına az enflasyon farkı vermek için şark kurnazlığı yaparak zamları temmuz ayına yığmaya çalışıyorlar zammında adınıda moruklar ürkmesin diye güncelleme koymuşlar enflasyon farkınıda zam diye yediriyorlar banada soruyorlar zam yok diyorum bu enflasyon farkıdır bu zaten zorunlu vermek zorunda kasada para yokki sana versin her yeri kurutmuşlar son zamanlarda özgür özelin muhalif hareketlerini beğeniyorum aktif muhalefet yapıyor mitinglere ağırlık veriyorTürkiyede eyleme dayalı muhalefet şarttır chp nin önceki genel başkanı suriyenin arabını davul zurnayla göndereceğim diyordu adam siyasal islamcıların arapları kendisine seçmen yapmak için burda tuttuğunu anlamıyacak kadar saf bir adamdı türban yasası çıkaracağım diyordu ana okuluna giden bebeler bile türbanın her yerde serbest olduğunu biliyordu o bilmiyordu kadınlar kız lar siyasal islamcıların baskısından korkarak korunmak için türban takıyorlardı özgürü destekliyoruz zamanla daha iyi olacaktır

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ankara'dan kulis bilgisi.

Asgari ucret ve emekli zamlari Anayasa Degisikligine bagliymis.

Yani diyor ki CHP'ye, Anayasa degisikligi icin gereken oyu ver, ben de istediginiz maas artislarini yapayim.

Boyle muhalefet mi olur demeden once, bir yilan'a nasil muhalafet edilir i ogrenmek lazim.

https://www.youtube.com/watch?v=rkQu__5XFGY
    Yahu öyle manyakça şey mi olur. Emekliye verilecek zammın CHP ye ne faydası varmış. Komik yahu..

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Diyanet'e harcanan para SAATTE 7.6 Milyon dolar mis.

Bu devlet tasarruf edecek ha..

https://www.youtube.com/watch?v=ztmY_cCtUl0
    İçmeden sarhoşlardan her halde, yıllık 66.5 milyar dolar gayme eder bu para.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Yahu öyle manyakça şey mi olur. Emekliye verilecek zammın CHP ye ne faydası varmış. Komik yahu..
    Emekliye vicdanları sızlamış, ben muhalefet olsam s.kmezlerse hatırım kalır derim, tabiki içeride meydanlarda değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Şimdi emekliler , CEHAPE yüzünden zam alamadık der mi der.
    [emoji23]
    En azından % 70’i böyle düşünür.
    Aslında eğlenceli bir ülke.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Emekliye vicdanları sızlamış, ben muhalefet olsam s.kmezlerse hatırım kalır derim, tabiki içeride meydanlarda değil.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    [emoji23]
    Emekleyenlerin beyinleri dikilince bayağı berraklaşmış...Bence yine bizi diktiler der...Ha malum ekibin tabanındakini voyvoda malzemesi ile okşasan adam yarabbi cenneti garantiledik der....Benim çevremde bu tip den adamlar var...

Dipnpt:Memur için kaynak arayan ekonomi yönetimi emekli için kaynak aramasına gerek duymayacağını SGK nın gelirlerinin buna yeteceğini Merkezi bütçeye maliyeti sıfıra yakın olacağını düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    [emoji23]
    Yok artık çoğu 50-60 yaş civarıdır, kendini kimin s.ktiğini gayet iyi bilirler.

Sokak kürtajlarında bile kalmamıştır, gençlere çıkart telefonunu diyen.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 132/998 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •