Sayfa 109/178 İlkİlk ... 95999107108109110111119159 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 865 - 872 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Yaşlı borsacı ile genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı, gence mesleğin puf noktalarını anlatıyor: -Bak evladım.Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez.Zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir.Bunun için sürekli dikkatli olman gerekli.Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir.Bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur.Ama ben eğer, "şu pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm" dersem, olay senin acından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir, değil mi? Yapar misin? Genç borsacı "Tabi efendim" der. Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden bir milyarı çıkartır, gence verir.Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar: - Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz? Bakın ileride de başka bir pislik var. Bir milyar karşılığı dener miydiniz? Yaşlı borsacı "tabi ki" der. O da bir lokma alıp yutar.Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder.Bir sure sessiz sessiz yürürler.

genç yine dayanamaz sorar: - Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti. Ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu b..ku niye yedik ? Kurt borsacı cevap verir: - Öyle deme evladım.2 milyarlık işlem hacmi yarattık!!!
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Soygunda son durum analiz tespiti yapalım, bugün endekis kızarmışken bakalım,
    yeğenim dost acı söyler, bugün senin hisse endekisten daha fazla düşüyorsa bilki soyuldun
    Neyise biz endekis analizine de bakalım, 11.06.2024 tarihinden bu yannı hergün fışkırttırarak buralara gelen bist endekisi bugün kar realizasyonu yapıyor diye yorumluyorum şindilik bi sıkıntı görünmüyor endekiste olağan bir durum diye kayıtlara geçtik
    Soygunda son durum analizi tespiti yapalım, soyulduk yeğenim maalesef endekis düşerken senin hisselerin daha çok düşüyeahh
    Neyise biz endekis analizine bakalım kar realizasyonu bi tık boyut değiştirmiş gibi duruyor endekiste sıkıntı mevcut son tahlilde anormal bir durum diye kayıtlara geçtik.
    Yaz kızım
    Gereği düşünüldü
    Hamdım Piştim Yandım

3. Mal yok masat yok sepet yok, bu gibi durumlarda kendimi cibildak hissediyorum,vob endekiste 2 gün sonra vadesonu geliyor, Ağustos vadeye 12380 den 1 dene lönk cetonumu salladım
    Hamdım Piştim Yandım

4. Herifler bisttin içinden buldozer gibi geçtiler.
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    sayfanın başlığı dowa kafa atan adam olup dow analizini yapmamak olmaz.
    En son 15 nisanda yazmışız
    Bakalım ne olmuş.
    Düzeltme 37.500 seviyesine kadar olmuş sonra yardırmaya başlamış concinicişler, tam analez yaptığım günler aslında düzeltmenin bitmesi elikulağında olduğu günlermiş, tesadüf gibi bişiii olmalı
    Yohusa dow un dibini tepesini işaretleyen adam olucakmışım
    Neyise analizimi sulandırmayayım. dow şuan 39.848 seviyelerinde işlem görüyor, 21 marttaki seviyesine geldi. İkili tepe ayağına gevşermi bilemem.
    Ama sonuç itibariyle 60 bin uzunvadeli projeksiyonumu koruyorum
    sayfanın başlığı dowa kafa atan adam olup dow analizini yapmamak olmaz.ayda yılda 1 de olsa analizsiz bırakmayalım
    En son 15 mayısta yazmışız
    Bakalım ne olmuş.
    Her zamanki gibi ben yazdıktan sonraki gün gevşemeye başlamış, tesadüfen 15 mayıs tepesinde yazmışım erkesiki gün düşmeye başlamış, düşmüş düşmüş düşmüş 38 binlere kadar gevşemiş sonra fışkırttırarak bu seviyelere gelmiş, şuan dow 39140 seviyelerinde işlem görmekte, önceki tepeyi ne zaman geçer o kısmını bilemem emme uzunvadeli 60bin projeksiyonumu koruyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mal yok masat yok sepet yok, bu gibi durumlarda kendimi cibildak hissediyorum,vob endekiste 2 gün sonra vadesonu geliyor, Ağustos vadeye 12380 den 1 dene lönk cetonumu salladım
    Vob yabtık paraları katladık, hisse aldık battık.

Ne varsa endekis vobda var dayucuğum.

12514 den kapattım lönkü

Flat
    Hamdım Piştim Yandım

7. Borsada bir anda algılar değişir, tabii sen bu değişime ayak uyduramazsan türübünden seyredersin.
    Onunüçün tek bir yöne şartlandırma kendini yeğenim
    Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez
    Hamdım Piştim Yandım

8. Elektriğe yüzde 38 zam haberi gündeme oturdu.
    Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı

Borsada elektrik sektörü hisselerini coşturur bu haber
    Olan saf vatandaşa olur
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 109/178 İlkİlk ... 95999107108109110111119159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •