Sayfa 822/895 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Aylık analize uygun olarak orta-uzun vade dip oluşumunu tamamlıyor. Aylık düşen kırılımı gerçekleştikten sonra 1-2 sene sürecek boğa piyasasına girecek. Aylık Macd yukarı kestiğinde uzun vade SIFIR risk kategorisinde olacak. Çok güzel maliyetlenme yerleri mi ? Evet benim için çok güzel ... Aylık Macd 'ın yukarı kesmesi beklenebilir mi ? Evet beklenebilir ama %25-30 yukarıdan maliyet oluşur...CR7

Haftalıkta teknik görüntü mükemmel...#cr7sistem LONG duruma geçti...Düşen kırılımıyla kısa-orta vade yukarı ivme artacak...CR7

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2. temmuz 2022 den itibaren grafik baktiginizda sasanin flamayi cizdigini gorebilirsiniz , BU saatten sonrada bayrak diregini dikmesi gerekiyor , yani yon direk gibi yukari olmasi gerekiyor grafik analyze baktigimizda ,

bakalim kismet Hersey,

herkesi bol kazanclar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by Hipokrat Yazıyı Oku
    Evet doğru. 7 Haziranda SPK'ya başvurdu.

4. Sasa Baba, borçlarını Ülker gibi ödeme evresine geldiği an kalıcı yükselişi başlar diye düşünüyorum. 241 milyar piyasa değeri şu an için normal sanki...

5. https://x.com/elliott_theory/status/...xOYKRaq6j8YLyg

Hedef 23,80 ama buna kimse inanmaz, herkes malda, Sasa uzaya gidecek.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    https://x.com/elliott_theory/status/...xOYKRaq6j8YLyg

Hedef 23,80 ama buna kimse inanmaz, herkes malda, Sasa uzaya gidecek.
    Sasa hisseniz var mı? Yoksa sadece göreviniz sasa yatırımcılarını uyarmak mı? Peki kötü senaryonuzu anladık, acaba iyi bir senaryonuz da var mı? Gerçi o da uzaya gitmekmiş. Gerçekten iyilik timsali biriymişsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by cebirci38 Yazıyı Oku
    Sasa hisseniz var mı? Yoksa sadece göreviniz sasa yatırımcılarını uyarmak mı? Peki kötü senaryonuzu anladık, acaba iyi bir senaryonuz da var mı? Gerçi o da uzaya gitmekmiş. Gerçekten iyilik timsali biriymişsiniz.
    Hocam hiç yorma kendini, görmezden gel. SASA hissesi taşıdıklarını sanmıyorum. Yeryüzüne inmiş bir kaç tane iyilik meleği var, onlarda bu forumda bize denk gelmiş bulunuyor. Görevli bu arkadaşlar, nöbetleşe sahne alıyorlar...

Sayfa 822/895 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •