Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop LVII

1. Asgari ücrete zam olursa enflasyon olur!...Kamunun temel girdilere yaptığı zam enflasyon yaratmaz!....

https://www.ekonomim.com/ekonomi/son...-haberi-751475
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Hisse senetleri ile mesaisini yürütmek isteyen birinin olmazsa olmaz uygulamaları nelerdir? Örneğin matrikse sahip olmak, hisse tespiti için şuraya üye olmak gibi ne önerirsiniz? Ya da faydalandığınız araçlar nelerdir?
    Sıradan bir insan

yvade 11.825 gibi görür diye düşünüyordum, simdilik uzağındayız.
    Haftasonuna kesinikle pozda girmeme tarafındayım. x100-10.650 üstünde iken short kalmak riskli benim adıma.

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Hisse senetleri ile mesaisini yürütmek isteyen birinin olmazsa olmaz uygulamaları nelerdir? Örneğin matrikse sahip olmak, hisse tespiti için şuraya üye olmak gibi ne önerirsiniz? Ya da faydalandığınız araçlar nelerdir?
    investing fena değil. yıllık bin lira falan.

iş yatırımın tavsiyelerine bakıyorum. teknik analiz için halk yatırımın web traderi yeterli oluyor. ne kadar az, o kadar iyi
    audentes Fortuna iuvat

5. Birkaç gün önce de benzine 2 TL motorine 1 TL 68 kuruş zam yapıldı,

Benzin ve motorine bugün bir zam daha... Benzin ve motorine 13'er kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısı pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Haftaya da ÖTV artışından en az 2.5 TL zam var…

10 gün içinde benzine 4.63 TL zam yapılmış olacak. Yaklaşık % 12 oranında
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Birkaç gün önce de benzine 2 TL motorine 1 TL 68 kuruş zam yapıldı,

Benzin ve motorine bugün bir zam daha... Benzin ve motorine 13'er kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısı pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Haftaya da ÖTV artışından en az 2.5 TL zam var…

10 gün içinde benzine 4.63 TL zam yapılmış olacak. Yaklaşık % 12 oranında
    Enflasyon düşüş eğilimine girmiş. Hıştınma.

7. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Investing Pro'yu gördüğümde soru aklıma gelmişti. Sonra fintables diye bir şey var baktım o daha pahalı ekstrası ne ki diye merak ettim. Finansçı youtube sayfalarında analiz tahminlerine yer veren uygulamaları da gördüm. Çok seçenek olunca doğru olanı anlayamıyorum

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    investing fena değil. yıllık bin lira falan.

iş yatırımın tavsiyelerine bakıyorum. teknik analiz için halk yatırımın web traderi yeterli oluyor. ne kadar az, o kadar iyi
    Sıradan bir insan

8. O yüzden mi emekli/memur' %20-25 oranında enflasyon farkı öngörülürken %38 elektrik zammı yapılıyor. Aradaki oran yine bize yazdı

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Enflasyon düşüş eğilimine girmiş. Hıştınma.
    Sıradan bir insan

Sayfa 892/999 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •