Sayfa 806/813 İlkİlk ... 306706756796804805806807808 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. makina parkuru vb yatırımları 5.5 milyon dolar civarındayken bunların yaklaşık %20'sini ödemiş. yani 4 milyon usd civarı bir yatırım harcaması olacak ve kasasında yaklaşık 9 milyon dolar karşılığı tl duruyor. bu durumda temettü dağıtmaması ya hisse alım programını gerçekleştireceklerini ya da yeni yatırımları olacağını gösteriyor. finansal durumda bist'te emsali çok az olmasına rağmen küçük bir firma. gelecek aylarda manipülatif hareketlere maruz kalmazsa (geçen yıl isyat'ta olduğu gibi, sığ tahtalar buna olanak verir) uzun süre taşımayı düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by ergotuvar Yazıyı Oku
    makina parkuru vb yatırımları 5.5 milyon dolar civarındayken bunların yaklaşık %20'sini ödemiş. yani 4 milyon usd civarı bir yatırım harcaması olacak ve kasasında yaklaşık 9 milyon dolar karşılığı tl duruyor. bu durumda temettü dağıtmaması ya hisse alım programını gerçekleştireceklerini ya da yeni yatırımları olacağını gösteriyor. finansal durumda bist'te emsali çok az olmasına rağmen küçük bir firma. gelecek aylarda manipülatif hareketlere maruz kalmazsa (geçen yıl isyat'ta olduğu gibi, sığ tahtalar buna olanak verir) uzun süre taşımayı düşünüyorum.
    Temettü seneye ...BU yıl kasa artı kazanılan paralar yatırıma gidecek...

Başka tahtalarda poz bozunca bende dönecem ama şimdilik bana göre erken....

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Temettü seneye ...BU yıl kasa artı kazanılan paralar yatırıma gidecek...

Başka tahtalarda poz bozunca bende dönecem ama şimdilik bana göre erken....
    Ben hala tutuyorum.

4.97 TL. ortalama maaliyetim var.

4. Yönetim Kurulu nca hazırlanan yeni Pay Geri Alım Programı hakkında Genel Kurula bilgi verildi. Pay Geri Alım Programının Genel Kurulca onaylanmasının Yönetim Kurulu na verilen bir yetki niteliğinde olduğu ve pay geri alımı gerçekleştirileceğine dair bir taahhüt içermediği, piyasa şartları, ekonomik ve ticari koşullar, işlem hacimleri veya Şirket in finansal durumunun uygun olmaması durumunda hiç pay alımı gerçekleştirilmeyebileceği veya belirlenen azami pay sayısına ulaşılmadan programın sonlandırılabileceği

programın süresinin 1 yıl olduğu ve geri alıma konu azami pay adetinin sermayenin %5 ine tekabül eden 6.046.875 adet olduğu ve 2024 yılının ilk 6 aylık finansal sonuçları kamuya açıklanana dek geri alım için belirlenen üst fiyat limitinin 1 TL nominal değerli pay için 31.03.2024 tarihli konsolide olmayan finansal durum tablosu dikkate alındığında 16,275 TL olduğu belirtildi.

Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca Şirket'in kendi paylarını geri alabilmesini teminen Yönetim Kurulu'nca hazırlanan Pay Geri Alım Programı Genel Kurul'un onayına sunularak, yapılan oylama sonucunda, Genel Kurulca katılanların oybirliği ile kabul edildi.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1304911

5. DFG tarafından yorumlanan Bantaş Bandırma Ambalaj ( BNTAS ) Bilanço Analizi 2024-3:

https://www.youtube.com/watch?v=8gDnwufJ5eY

İyi seyirler.

Ben videoyu izlemedim gerek yok lakin patron dürüst he hisse fiyatı nereye gider bilemem bantaş patronu tam puan aldı ytd.
    Daha önce sabırlı olmamıştım umarım bu sefer sabırlı olurum ytd.
    Günah çıkarmak hristiyanlar da var tüm dinleri severim lakin asırlar boyunca insanlar kandırıldı.Ölünce toprak altında cennette meyva yiyeceksin dediler ve inandılar hala inanıyorlar meyva yiyecekler öldüklerinde.

Son olarak ihracat oranı düşük eğer yurt dışı artarsa hisseye faydası yüksek olur ytd.

XU100 durumlar kötü düşüş derinleşebilir şuan ki durumu 2023 aralık ayındaki duruma benzetiyorum 7100 civarlarından dönüş almıştı XU100 zirvesi 18 temmuz 11,252 tabi aralık ayında xu100 4 ay sürünmüştü gene aynısı olabilir umarım yanılırım ytd.
    Ayrıca dünyadaki merkez bankaları altın topluyor ONS fiyatına bakmakta fayda olacaktır bu kadar olumsuz yazıya rağmen bantaş hissesi yan tahta kendi halinde şirketin borcu yok kasasında parası var az da olsa ihracatı var daha önemlisi patron dürüst..çarpanlar sektörüne göre ucuzdur şuan için teknik iyi durumda yazdıklarım kendi düşüncelerimdir ytd.
    İyi şirket bantaş para kazanır kaybederim o ayrı konu ytd.

Sayfa 806/813 İlkİlk ... 306706756796804805806807808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •