Sayfa 30/398 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 233 - 240 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Black_Eagle Yazıyı Oku
    https://twitter.com/parateorisi/stat...NG6o3TpGFoLgyw

Ereğli…

Gerçek değerini bildiğiniz bir hisseyi zor zamanlarda sabırla taşıyın.
    Abi çok umut dolusun, inşallah güzel kazançlar elde ederiz [emoji6]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

2. Eski bir Fedor atasözü der ki "İç istemem satayım, epp isterim biriktireyim! 6 ay daha sonra bir 6 ay daha... sonrası... sonrası... bi 6 ay daha...

3.  Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Eski bir Fedor atasözü der ki "İç istemem satayım, epp isterim biriktireyim! 6 ay daha sonra bir 6 ay daha... sonrası... sonrası... bi 6 ay daha...
    Büyük konuşmayacaksın! Dünyanın binbir türlü hali var, sevgili dostum!

4.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Büyük konuşmayacaksın! Dünyanın binbir türlü hali var, sevgili dostum!
    Büyük konuşmaktan değil Fedor, sen gideli tadı tuzu yok forumun, yazdığını görünce yazmak istedim. Hep bir aradaydık, o günlere atfen söylenmiş sözler, özledik kabilinden! Yoksa Ereğli bugün var yarın yok!

5. Önümüzdeki sene kaç tl temettü verir acaba

3-4 lira verse de keyfimiz yerine gelse

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Önümüzdeki sene kaç tl temettü verir acaba

3-4 lira verse de keyfimiz yerine gelse
    2025: 3.38
    2026: 7.39 gibi birşey işyatırımda.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

7.  Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Büyük konuşmaktan değil Fedor, sen gideli tadı tuzu yok forumun, yazdığını görünce yazmak istedim. Hep bir aradaydık, o günlere atfen söylenmiş sözler, özledik kabilinden! Yoksa Ereğli bugün var yarın yok!
    Anladım, takıldım sadece... Bir de şimdi Mathiüs bir yerden çıkar falan, gene gelmiş satmamış bu, hep burada falan der, demesin diyen önden mesajı vermek istedim

Ne güzel işte Ereğli, en kötü hali böyle olsun. Onun dışında haklısın valla, buradaki insanları seviyorum, güzel insanlar, henüz başka forumlarda benzer etkileşimi kuramadım o yüzden ara ara buraya yazıyorum, bakıyorum, takip ediyorum...

Ne günlerimiz geçti be, güldük, ağladık güldük, yine ağladık, ağladık, ağladık...Eee pek gülmemişiz

Her şey hepinizin gönlünce olsun..

8. Borçlar-yatirim bitene kadar vermez bu senede sembolik verdi yine ayni sembolik verebilirler.Ereglde benim görüşüm uzun bir sure temettu kaldırıldı.İsyatirim bahsettigi rakamlari veremez.Borc var ve surekli borçlaniyor vermemesi şirket icin daha hayirli.

Takasta 50 üzeri trade eden yabanci fon cikislari görünüyor.

Aylik -34 milyon lot satmislar haftalik -26 milyon.Hedgemi gercek satismi bilemiyorum vadelisini goremiyorum.

Sayfa 30/398 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •