Eski bir Fedor atasözü der ki "İç istemem satayım, epp isterim biriktireyim! 6 ay daha sonra bir 6 ay daha... sonrası... sonrası... bi 6 ay daha...
Önümüzdeki sene kaç tl temettü verir acaba
3-4 lira verse de keyfimiz yerine gelse
Anladım, takıldım sadece... Bir de şimdi Mathiüs bir yerden çıkar falan, gene gelmiş satmamış bu, hep burada falan der, demesin diyen önden mesajı vermek istedim
Ne güzel işte Ereğli, en kötü hali böyle olsun. Onun dışında haklısın valla, buradaki insanları seviyorum, güzel insanlar, henüz başka forumlarda benzer etkileşimi kuramadım o yüzden ara ara buraya yazıyorum, bakıyorum, takip ediyorum...
Ne günlerimiz geçti be, güldük, ağladıkgüldük, yine ağladık, ağladık, ağladık...Eee pek gülmemişiz
![]()
Her şey hepinizin gönlünce olsun..
Borçlar-yatirim bitene kadar vermez bu senede sembolik verdi yine ayni sembolik verebilirler.Ereglde benim görüşüm uzun bir sure temettu kaldırıldı.İsyatirim bahsettigi rakamlari veremez.Borc var ve surekli borçlaniyor vermemesi şirket icin daha hayirli.
Takasta 50 üzeri trade eden yabanci fon cikislari görünüyor.
Aylik -34 milyon lot satmislar haftalik -26 milyon.Hedgemi gercek satismi bilemiyorum vadelisini goremiyorum.
Yer İmleri