Sayfa 31/398 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 3184 madde; 241 - 248 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Anladım, takıldım sadece... Bir de şimdi Mathiüs bir yerden çıkar falan, gene gelmiş satmamış bu, hep burada falan der, demesin diyen önden mesajı vermek istedim

Ne güzel işte Ereğli, en kötü hali böyle olsun. Onun dışında haklısın valla, buradaki insanları seviyorum, güzel insanlar, henüz başka forumlarda benzer etkileşimi kuramadım o yüzden ara ara buraya yazıyorum, bakıyorum, takip ediyorum...

Ne günlerimiz geçti be, güldük, ağladık güldük, yine ağladık, ağladık, ağladık...Eee pek gülmemişiz

Her şey hepinizin gönlünce olsun..
    gereksiz stres yapıyorsun....gubrf aklına gelsin 5 yıl boyunca 9 tl den 2 tl ye düştü her gün ızdırap geçti....sonrasında 2 tl den 400 tl ye gitti.....borsa böyle biryer herkes para kazanmak için girer kimi kazanır kimi zengin olur kimi batar......zengin olmak istiyorsan yılların bir önemi olmamalı.....

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    gereksiz stres yapıyorsun....gubrf aklına gelsin 5 yıl boyunca 9 tl den 2 tl ye düştü her gün ızdırap geçti....sonrasında 2 tl den 400 tl ye gitti.....borsa böyle biryer herkes para kazanmak için girer kimi kazanır kimi zengin olur kimi batar......zengin olmak istiyorsan yılların bir önemi olmamalı.....
    Yok be stresli değilim, nereden çıkarttın onu.
    Dediğin mevzu ise, herkesin başına gelecek bir hadise olmadığı gibi, gelse de şartların farklılığına göre çok fazla değişkenlik gösterir.

Borsada zengin olma peşinde değilim. Zengin olmak zor ama para kazanabilirsin.

3. Filmaşin ithalatında korunma önlemi...
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20240630-7.pdf

TECNO CK7n cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    Filmaşin ithalatında korunma önlemi...
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20240630-7.pdf

Filmaşin sıcak haddelenerek yapılan yuvarlak ya da yarı yuvarlak olan kangal halindeki yarı mamüllerdir. Tel , çivi, cıvata , çelik hasır gibi ürünlerin hammaddesi olarak kullanılan bir üründür.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Arada ki makas açılınca benim gibi eregliden isdemire dönen var mı .)

6.  Alıntı Originally Posted by ey_b Yazıyı Oku
    Arada ki makas açılınca benim gibi eregliden isdemire dönen var mı .)
    Düşündüm ama geçmedim...filmaşin vergisi isdemir'e ve kardemir'e daha fazla yarar diye düşünüyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Filmaşin sıcak haddelenerek yapılan yuvarlak ya da yarı yuvarlak olan kangal halindeki yarı mamüllerdir. Tel , çivi, cıvata , çelik hasır gibi ürünlerin hammaddesi olarak kullanılan bir üründür.
    Abi ithalat durmuş mu bende mi bir arıza var bu tabloya bakacak olursak?

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

EREGL son 10 dk takası, Halk Yatırım alışları pozitife çevirdi,

Sayfa 31/398 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •