Sayfa 455/529 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    CANTE’nin % 8’ni alan RE-PİE ve diğer kurumlar yatırımcılar da zararda iyi mi?
    2,00’dan aldılar. An itibari ile 1,97
    Azdan az çoktan çok gider demişler.
    [emoji3]
    hisse seçme yöntemimi söyliyeyim.
    her ay fonların aldıkları hisseleri incelerim. bazı fonlar vardır 2-3 tane hisse alırlar. bazıları % sini çok alır. her ne kadar direkt sonuç vermese de, ay dan aya atlarken çok ip ucu verirler. cante 1 yılı aşkın fonlar tarafından rağbet görmedi. elin çocuğu muamelesi yapıldı. eğer şu anda cante de olmasaydım. bu sistemle cante önüme düşecekti. fonlar tarafından rağbet gören bir hisse sanırım iyi takip eden sabırlı olanlara da bir ekmek verir. bu temennim dir.

2. Bunun dibi neresi, acaba ona göre alsak😃 ama sanki şu 1.50 1.85 arasına bi dalıp çıkaracaklar gibi lem 16aydır bekliyoruz tamam kardan zarardayız da para kazandık, demek için bu hissenin, en az 5 ler 6 lar da olması gerek bunu oraya kim nasıl sürecek bahacaz beklemeye devam henüz alım için bir neden göremedim, sayın, üstadlar sizler gördünüZmü😃

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Bunun dibi neresi, acaba ona göre alsak😃 ama sanki şu 1.50 1.85 arasına bi dalıp çıkaracaklar gibi lem 16aydır bekliyoruz tamam kardan zarardayız da para kazandık, demek için bu hissenin, en az 5 ler 6 lar da olması gerek bunu oraya kim nasıl sürecek bahacaz beklemeye devam henüz alım için bir neden göremedim, sayın, üstadlar sizler gördünüZmü😃
    Fonlar cante alma yarışındalar
    HEDEF fon da yanaştı iskeleye.
    1,70 e kadar ineceğini umuyorum. KRDMD modeli gibi geldi bana

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Fonlar cante alma yarışındalar
    HEDEF fon da yanaştı iskeleye.
    1,70 e kadar ineceğini umuyorum. KRDMD modeli gibi geldi bana
    Keşke krdmd gibi olsak, o bile 30 larda bu hisse orda olsa, ihya olurum😃 ayrıca krdmd nin lot sayısı, 719 mil. Bizim oldu 3.6 mil baba lazım sürmek için o değilde şu ilk 5 kurumun, tonla lotu, oldu ne düşünüyor lar acep

Keşke krdmd gibi olsak, o bile 30 larda bu hisse orda olsa, ihya olurum😃 ayrıca krdmd nin lot sayısı, 719 mil. Bizim oldu 3.6 mil baba lazım sürmek için o değilde şu ilk 5 kurumun, tonla lotu, oldu ne düşünüyor lar acep
    KRDMD 1,70 döndü yukarıya,
    hem de millet sadece hisseden değil,
    borsadan çıktığı günlerdi.
    git dolar al dediler,
    sen tam malsın demişlerdi bana

mesela saat 11 gibi 1,99 dan
    yeni fonlara hisse transfer ettiler.
    bunlar bitene kadar buralardayız
    en azından.
    şu andaki buralardaki %10 civarında ki bir fiyat marjındaki düşük yükseği hesaplayan kimse yok.
    örneğin.adam bir kamyon sebze almış 20 milyon vermiş, 50 binliralık nakliyeyi paradan görmez

Bizim oldu 3.6 mil baba lazım sürmek için o değilde şu ilk 5 kurumun, tonla lotu, oldu ne düşünüyor lar acep
    Lacivert ( lakabı deniz) 1.94 ilaveler yaptım.. açık denizde yüzerken gözlerinizi açtığınızda bu lacivert renge yakın bir renk görünür..şimdi bu denizde boğulacakmıyız yoksa karaya mı çıkacağız.. 5.6 M lot, temelle takasla ilgilenmeyen beni bile düşündürüyor..bu yüzden yakın takipte olmakta yarar var..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Bizim oldu 3.6 mil baba lazım sürmek için o değilde şu ilk 5 kurumun, tonla lotu, oldu ne düşünüyor lar acep
    Lacivert ( lakabı deniz) 1.94 ilaveler yaptım.. açık denizde yüzerken gözlerinizi açtığınızda bu lacivert renge yakın bir renk görünür..şimdi bu denizde boğulacakmıyız yoksa karaya mı çıkacağız.. 3.6 M lot, temelle takasla ilgilenmeyen beni bile düşündürüyor.. bu yüzden yakın takipte olmakta yarar var..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

RE-PİE de bir günde yaklaşık 10 milyon zarar etti.

Sayfa 455/529 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •