Gunluk 30k kazanan adama buradan alinacak vergi koymaz.
Gunluk 30k kazanan adama buradan alinacak vergi koymaz.
bilançoların ekseriyeti çok kötü gelmişti zaten... nakavt için fırsat kollanıyordu... şu an gelecek de fiyatlanamıyor, çünkü ekonominin enflasyonun faizin yönü kestirilemiyor... malesef full malda yakalandığım için daha da düşmesi durumunda maliyet de düşüremiyorum...
haklısın arkadaşım evet dünyanın hiçbir yerinde vergisiz kazanç yok. elin gavuru gelecek burada trilyonlar kazanacak sonra 1 lira vergi vermeden alacak parasını gidecek. benim asgari ücretlimin günahı ne. benim vergiye değil,sizin de ifade ettiğiniz gibi tutatrsız kararlar nedeniyle itirazım var. olay netleşsin o zaman tekrar döner gelirim. ama olay netleşene kadar hisse biraz daha geri gelir diye düşünüyorum.YTD
Bu 1 milyon kazanç enflasyonun üstünde mi,,,,,,altında ise kar yok sayılır.
%77 üstünde kar edenden alsın evet,,,ama %77 kar etmişse biri,,reel kar sıfır demektir.
Ancak enflasyona göre parasını korumuş oluyor.
Borsadaki şirketlere enflasyon muhasebesi uygulanıyorsa,yatırımcının kar/zararına da enflasyon uygulanmalı.
İkinci olarak zarar etmişse bunu devlet mahsup yapacak mı?
Yatırımcı,atıyorum 2024 yılında %30 zararda,,,devlet ben zararını kabul etmem,sıfırdan başlıyorum der mi?
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...desi_ID633228/
2006 yılında uygulanan vergiyi Şükrü Kızılot yorumlamış.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Bu vergi duzenlemesinin olayi muhtemelen beyanla yapilacak. Nasil eurobondlarda senede bir beyan veriyorsak bunda da boyle olur. Benim icim cok rahat bu vergi olayindan. Bugun en buyuk sermayedar akp ve sukelasi. O yuzden kendilerini cok zorlayacak bir duzenleme yap(a)mazlar.
Düşüşlerde en önde giden hissemiz, yükselişlere hiç tepki vermiyor.![]()
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
Yer İmleri