Sayfa 53/187 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 417 - 424 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Şirket Japon mühendislerle ar ge ile geliştirdiği teknik tekstil ürünü özel Aksafil markasının ne denli ciddi talep gördüğünü Aksa üretim ve satış direktörü Haydar İnan anlatmış.Pazardan bu yüksek teknoloji eseri sağlamlığı ile öne çıkmış Aksafil ürününe öylesine yüksek talep gelmiş ki şirket artık katıldığı fuarlara Aksa yanında Aksafil olarakta ayrı bir stant açmaya başlamış.

Dünyada her şeyin hızla değiştiği gibi tekstil sektöründede hızlı değişim yaşanıyor.Artık teknik tekstil normal tekstil ürünlerinin yerini alıyor.Outdoor ürünler ve su ve soğuk geçirmez yanmaz goretex ürünler gerek moda gerekse insanların tercihinde öne çıkıyor.Bu ürünlerin üreticisi Columbia vs bilinir dünya çapındaki markalarda üretimlerini Aksanın teknik tekstil ürünleri ile yapıyor.Klasik elyafa göre katmadeğeri çok yüksek olan bu ürünlerin Aksa üretiminde yeni yatırım ve kapasite artışlarınında devreye girmeye başlaması ile gelecek olan bilançolarda oldukça güzel performanslara şahit olacağız inşallah.Şirket bu yüksek katmadeğerli ürün gruplarına yatırım yaparak salt acn fiyatına dayalı elyaf piyasasının mevsimsel döngüsünden çıkarak yüksek kar ve istikrarlı bilançolara kavuşmaya başlıyor.Bedelsiz vs gibi saçma sapan konular yerine esas odak noktası bunlardır.Yatırımcı olanların önümüzdeki yıllarda güzel getiri ve temettüler elde edeceğini düşünüyorum.Elbette dileyen alır dileyen satar kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.Ben pozumu sürekli arttırdım bundan sonrada arttırmaya devam edeceğim.Aksanın karını yüksek oranda temettü olarak dağıtan bir şirket oluşu benim şirketi değerli kılan konular arasında.

https://www.linkedin.com/posts/aksa_...ium=member_ios

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Ben pozumu sürekli arttırdım bundan sonrada arttırmaya devam edeceğim.Aksanın karını yüksek oranda temettü olarak dağıtan bir şirket oluşu benim şirketi değerli kılan konular arasında.
    Tebrik ediyorum.

En az hükümetimiz kadar keskin dönüşler yapabiliyor ve pozisyonunuzu savunabiliyorsunuz. Omurgada esneklik konusunda sizden öğreneceğimiz çok husus var 👏👏👏

3.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Tebrik ediyorum.

En az hükümetimiz kadar keskin dönüşler yapabiliyor ve pozisyonunuzu savunabiliyorsunuz. Omurgada esneklik konusunda sizden öğreneceğimiz çok husus var [emoji122][emoji122][emoji122]
    Ben sizi bu yazınızdan dolayı tebrik etmiyorum,Aksa bende çok uzun yıllardır olan ve olmaya devam edecek bir şirket.Bunu çok defa yazdım.Her fırsattada sürekli ucuz kaldığından dolayı kendimce bir miktar poz arttırıyorum ve bu devam edecek.Ama tüm bunlar hissede olanları eleştirmeme engel değil.Ben portföyümde olan şirketleri en ağır şekilde eleştirmekten hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim.Siz gibi yatırımları ile duygusal bağ kuran,olumsuzlukları görmekten kaçınan yada dile getirmeyi menfaatine aykırı gören zihniyet ile hiç bir zaman aynı çizgide olmadım olmayacağım.Objektif olmayı öğrenmeden siz gibiler ancak böyle avam şeyler yazmaktan öte geçemeyeceksiniz.Neyse bu zihin yapınızla sizin benden benim sizden birbirimizden temel anlamda istifade edebileceğimiz bir zemin olmadığı için engelli listeme ekliyorum sizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Elini beli etme dostum yoksa tahtacı 143.90'dan çevirir.
    Artık kim kimi çevirir orası belli olmaz Ayın 10'nundan sonra bir süre olmayacağım. O zamana denk getirirse sözümü ertelemek zorunda kalabilirim. Ama dönüşte yapıştırırım 2. partiyi

--müzikal manipülasyon.....

6. Hala bu forumun en boş elemanlarının yer aldığı listenin ilk beşindesin copy paste ft. Ne zaman adam olacaksın diye bekliyorum ama sende o ışık yok. Bana bulaşma lütfen, ortam gerilmesin, forum ahalisine biraz saygı. Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

--herkes de manipülatör müzikal in kaçıncı postayı satacağını merak edip kıvranıyordu??...

8.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Tebrik ediyorum.

En az hükümetimiz kadar keskin dönüşler yapabiliyor ve pozisyonunuzu savunabiliyorsunuz. Omurgada esneklik konusunda sizden öğreneceğimiz çok husus var 👏👏👏

Sayfa 53/187 İlkİlk ... 343515253545563103153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •