Şirket Japon mühendislerle ar ge ile geliştirdiği teknik tekstil ürünü özel Aksafil markasının ne denli ciddi talep gördüğünü Aksa üretim ve satış direktörü Haydar İnan anlatmış.Pazardan bu yüksek teknoloji eseri sağlamlığı ile öne çıkmış Aksafil ürününe öylesine yüksek talep gelmiş ki şirket artık katıldığı fuarlara Aksa yanında Aksafil olarakta ayrı bir stant açmaya başlamış.
Dünyada her şeyin hızla değiştiği gibi tekstil sektöründede hızlı değişim yaşanıyor.Artık teknik tekstil normal tekstil ürünlerinin yerini alıyor.Outdoor ürünler ve su ve soğuk geçirmez yanmaz goretex ürünler gerek moda gerekse insanların tercihinde öne çıkıyor.Bu ürünlerin üreticisi Columbia vs bilinir dünya çapındaki markalarda üretimlerini Aksanın teknik tekstil ürünleri ile yapıyor.Klasik elyafa göre katmadeğeri çok yüksek olan bu ürünlerin Aksa üretiminde yeni yatırım ve kapasite artışlarınında devreye girmeye başlaması ile gelecek olan bilançolarda oldukça güzel performanslara şahit olacağız inşallah.Şirket bu yüksek katmadeğerli ürün gruplarına yatırım yaparak salt acn fiyatına dayalı elyaf piyasasının mevsimsel döngüsünden çıkarak yüksek kar ve istikrarlı bilançolara kavuşmaya başlıyor.Bedelsiz vs gibi saçma sapan konular yerine esas odak noktası bunlardır.Yatırımcı olanların önümüzdeki yıllarda güzel getiri ve temettüler elde edeceğini düşünüyorum.Elbette dileyen alır dileyen satar kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.Ben pozumu sürekli arttırdım bundan sonrada arttırmaya devam edeceğim.Aksanın karını yüksek oranda temettü olarak dağıtan bir şirket oluşu benim şirketi değerli kılan konular arasında.
https://www.linkedin.com/posts/aksa_...ium=member_ios
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri