Son düzenleme : LayLow; 23-07-2024 saat: 16:39.
Eger oyleyse, sifir olmaya devam eder, sifir 12'ye bolsen de sifir cikar maaliyet.
Burada onemli olan nokta, sayilari 8.5 Milyona cikmis olan yatirimcilarin pek cogu yeterli sermaye'ye sahip degil.
O nedenle bu fiyatlar, bugun icin 148 - 152 TL. bu yatirimcilar icin oldukca yuksek.
AKSA'yi bilen, takip eden cok sayida kisi bolunmeden sonra hisseye girebilecekler.
Burada dusunulmesi gereken konu, bolundukten sonra ne kadar surede hisse fiyatinin 30 TL.ye cikacagi.
Eger endeks beklendigi gibi 14.000'i cabuk asarsa, AKSA'da 40 TL.yi o kadar cabuk asar.
Dusuncemiz bu.
geçmiþ dönem aldýðým temettülerle elimdeki aksalarýn bir kýsmýnýn maliyeti þuan -6 tl (eksi altý lira) bunu bedelsiz oranýna böldüðimde -0,5 Tl (eksi 50 kuruþ) oluyor yani maliyetim artmýþ oluyor aslýnda doðru sonuç vermiyor. doðru sonucu bulmak için bir formülasyon yapmak gerekir ama daha önceden baþýna gelen varsa diye sormuþtum
Ýlginç gündiz bu kapý paylaþmýþtým az öncede bankadan mesac geldi, aksa sermeye artýrýmý yapmýþ hesaplarýnýza yansýtýlmýþtýr diye. þuan protföyde deðiþiklik yok ama yarýn belli olur. öne mi? çekilmiþ oluyor
not þimdi gördüm kapta þu ifade de varmýþ :
Bedelsiz Pay Alma Hakký Kullaným Baþlangýç Tarihi
24.07.2024
yatýrým tavsiyesi deðildir
Yeni pay senetleri (yavrular) ÝÞBANK Yatýrým hesabýma aktarýlmýþ, blokeli olarak duruyor.
Halkbank yatýrmýþ. Bloke yok. Son fiyat 148.5 gösteriyor ama bakiyeyi uçurmuþ. Keþke hep böyle kalsa. Ytd
23078PND5G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer Ýmleri