Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Hani beklenen enflasyona göre zam yapılacaktı. Siz dua edin maaşlardan indirim olmasın.
Binance : Binance olarak, Türkiye'deki kripto varlıklarla ilgili düzenlemeleri yakından takip ediyoruz. Tüm kullanıcılar için uyumlu bir ortam sağlanması adına düzenleyicilerle işbirliğinin önemini çok iyi anlıyoruz. Bu endüstri için yasal bir çerçeve oluşturulmasının, ekosistemin korunması ve gelişmesi için ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve düzenlemeleri destekliyoruz. Bu nedenle, Türkiye ve küresel olarak yasal uyumu sağlamak için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz.
Bu düzenlemeler çerçevesinde, Binance.com'un Türkiye'den erişilebilirliğinin devam edeceğini sizlere temin ederiz. Ancak, hizmetlerimizde bazı önemli değişiklikler olacaktır:
Dil Seçeneği: Türkiye'deki Binance.com hizmetlerinde Türkçe dil seçeneği 3 ay içerisinde kademeli olarak kaldırılacaktır.
Pazarlama Faaliyetleri: Türk kullanıcılar için tüm pazarlama faaliyetleri tamamen durdurulacaktır.
Bu değişikliklerin bazı kullanıcılarımızı etkileyeceğinin farkındayız, ancak her zamanki gibi kullanıcılarımızın güvenliği ve memnuniyeti önceliğimiz olacaktır. Tüm kullanıcı fonları güvendedir ve yatırma/çekme işlevleri mevcut olmaya devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben memurun sıfır, zero, rakkamla 0 , yani halka, hanım göbeği, almasını isterim, seyyanen, seyyaren, seyyahen, İndra Gandhi yapıp yalayıp yuttuklarına saysınlar sayın memurumuz..
Bazı , tanıdık zengin memurumuz alınmasın ,tenzih ederim kendilerini zaten onlarda para mok, onlara bi şey olmaz...
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri