-
Deutsche Bank, Türk lirası cinsinden tahvillerin yatırımcılar için son derece cazip bir giriş noktası sunduğunu açıkladı. Notta, Türkiye de enflasyonun mayısta yüzde 75,5 ile zirveye ulaşması sonrası gelecek aylarda güçlü bir dezenflasyon gerçekleşeceği ifade edilerek, yıllık enflasyonun ağustos sonunda yüzde 50 ve yıl sonunda yüzde 40 seviyesine gerilemesinin beklendiği aktarıldı.
https://finans.mynet.com/haber/detay...rdular/485435/
-
Enflasyon aciklama günü geldi.Emeklinin gözü kulağı saat 10 'da açıklanacak rakamda. Eskisi gibi Asrın liderinin benden de verin bi 5 puan olasiligida düşük.
Tahminim %2.47
6 aylık eder 25.75
26 yı bile tamamlamazlar gibi.
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Enflasyon aciklama günü geldi.Emeklinin gözü kulağı saat 10 'da açıklanacak rakamda. Eskisi gibi Asrın liderinin benden de verin bi 5 puan olasiligida düşük.
Tahminim %2.47
6 aylık eder 25.75
Neyse bakalım Emekleyenleri sürünme moduna geçirecekler mi
Bence %25.69 oran olarak tarihi rekor zam alacaklar
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Tahminim %2.47
6 aylık eder 25.75
Enag Haziran enflasyonu: %4.27
aynı rakamları tahmin etmişim ama yerleri değişik.
-

Originally Posted by
heval
Neyse bakalım Emekleyenleri sürünme moduna geçirecekler mi
Bence %25.69 oran olarak tarihi rekor zam alacaklar

Zaten yalaka medya şimdiden müjde demeye başlamış ayni yaptıkları nakarat gibi.
-
TÜİK: Tüketici fiyatları Haziran'da aylık %1,64 (Beklenti %2,20, Önceki %3,37)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Denizdenizli61
Tahminim %2.47
6 aylık eder 25.75
Tuik'e göre Haziran enflasyonu: %1.64
İyi öpmeye karar vermişler.
-
TÜİK: Tüketici fiyatları Haziran'da yıllık %71,60 (Beklenti %72,61, Önceki %75,45)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri