Sayfa 972/999 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: Viop LVII

1. Kimsenin vergi vermek istemediği falan yok bizim ülkemizdeki vergiler hiçbir ülkede yok. Milleti yeterince zikiyorlar. Hiç yazılarınızda yatı katı olan pırlantası olan 800 dairesi olan ülkeyi soyup soğana çeviren 8-10 maaş alanlara kuyumcular madenciler borçları silinen 5 li çete de dahil şirketleri hiç kimse birşey yazmamış Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    başıboşlar...

yani endeksin alavareci dalavereci hisseleri...

baba, oğul, kutsalruh,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Dün yayınladığım 5 daklık formasyon(TOBO) tam hedefine geldi..

10440(boyun çiz)-10260=180 puan

180+10440=10620

Formasyona tek başına olmuyor.PARA DURUMU ve üst periyotta aynı yöndeyse %90 oluyor..Bunların varlığını da yazmıştım.LONG yapmadan shortları kapatmıştım..Yükselişten faydalanamadım...Ama Hedefe gelince,oraya yakın short poz. açtım..dur bakalım ne olacak..

10780-840 a kadar benim için short bölgesidir..üstünde stoplossssssssss

SN.İNDREGANDİNİN müsadesiyle: eğer 7-8 işgünü daha 10.840 altında oyalanırsak ve oradan gelecek satışla SARI TRENT ÇİZGİSİ(günlükte daha önce ifade etmiştim..7-8 güne kadar 10400-500 arasına yükselir) KIRILIRSA ...Bu sefer PİSTON AŞAĞI OLUR...VE bir süre AGRESİF short poz. kapatmadan-artırarak devam ederim..

Son düzenleme : ABKA; 03-07-2024 saat: 14:35.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Kimsenin vergi vermek istemediği falan yok bizim ülkemizdeki vergiler hiçbir ülkede yok. Milleti yeterince zikiyorlar. Hiç yazılarınızda yatı katı olan pırlantası olan 800 dairesi olan ülkeyi soyup soğana çeviren 8-10 maaş alanlara kuyumcular madenciler borçları silinen 5 li çete de dahil şirketleri hiç kimse birşey yazmamış Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.
    sadece o değil, mahalle aralarında devletin mülküne çöküp, müteahhite kat karşılığı verip köşe olan bir sürü kitle daha var,...her biri 30-40 milyonluk adam oldular bunların,...ve muhtemeldirki şimdide bunlar ya USD dir ya kkm yada faizdedirler,..

bir gün bir cenazede laf lafı açıyor genele karşı biri şöyle demişti aynen, hiç unutmam, abiler öyle diyorsunuz ama ben bu adamların sayesinde 4 daire sahibi oldum, bunlar olmasaydı rüyamda bile göremezdim demişti,...

yani devletin bekası, daire sahibi olmayla düz orantılı,...

bunların hünerli yaptığı en iyi iş talanı genele yaymak oldu,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5. bozkurt nerelerdesin çık çalı arkasından totoş solda 4 lüleri yakıp koymuş şiki şiki baba şarkısını geziyor
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by alpertunga Yazıyı Oku
    Tradewing kullanan var mı 12:18 den sonra borsadan veri gelmiyor ama btc verileri anlık
    Veri sağlayıcının sorun yaşadığını ve sorunu çözmeye çalıştıklarını belirtiyor hata mesajında.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt nerelerdesin çık çalı arkasından totoş solda 4 lüleri yakıp koymuş şiki şiki baba şarkısını geziyor
    Ben artık real time online olarak işlemlerimi kendi sayfama yazıyorum sindoma abi, takipcilerim hem haz alıyor hemde vobdan paraları katlıyor

Linkini atıyım belki ben vobda para kazanamıyorum siz nasıl olurda paraları katlıyonuz diyen biri çıkar, meraklı gözler ile okur, işine yaramaz emme nebiliyim belki bakmak isteyen olursa deye attım linki
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post6845455
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 972/999 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •