reyiz bugün sayın esad dedi..
troller yine alkışladı..
ülkede bi dönme sorunu var..
![]()
reyiz bugün sayın esad dedi..
troller yine alkışladı..
ülkede bi dönme sorunu var..
![]()
vilopçular ekran başına
mete yüksel çıktı... diiineyin
sonra bene sormayın
Aşadaki yazıyı tohatlı dayuya cevap yazdıydım cuma günü seans kapatılınca, ptesi kırmızı olduğunda hemen senaryoyu değişip 11950 den lönklüyeceğidin abka dayucuğum herif fırsat vermişti.
Aşadaki yazıyı da dün bahriyeli abiye cevap yazdıydım
Bu yazı da abka dayucuğum geçen hafta çarşamba sana cevap vede soru şeklinde idi
Aşadaki yazıda da nickini masaya koyduğun zamanlarda düşüncemi paylaşıp seni uyardıydım, şansını çok zorlarsan anektar gider
Beni vobda Daytrade ile asla yenemezsiniz. Çünkü ben endekis mühendisiyim, senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir. Beni anca ortavadeli bi öngörü ile yenebilirsiniz![]()
Hamdım Piştim Yandım
En aşağıda ki söz bana ait değil, bugün ben ütüldüm ve herifi aradım seni niye öpemiyoruz diye sordum o da tilifunda büüüyle süyledi.
Asla başaramıycaz
Hamdım Piştim Yandım
ekgyo güzel trade imkanı veriyor.. yüksek fiyatlara gitmesi palanın işine gelmez.
![]()
Garan aynı gübre fabrikası gibi her gün yüzde 5 yaparak gidiyeahh 200 tale den sonra operasyon yiyebilür, daha erken olurmu bilemem![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri