Sayfa 54/187 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 425 - 432 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Objektif olmayı öğrenmeden siz gibiler ancak böyle avam şeyler yazmaktan öte geçemeyeceksiniz.Neyse bu zihin yapınızla sizin benden benim sizden birbirimizden temel anlamda istifade edebileceğimiz bir zemin olmadığı için engelli listeme ekliyorum sizi.
    O listeye beni de alin lutfen..

2. Hisse için faydalı birseyler yazsanızda bizde okusak ..Kişisel atışmalara gerek yok

Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Buraya zaman zaman gelip, ardı ardına bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosundan bilgiler paylaşıp, yorumlayıp ardından da "aldım" demek manipülasyon olmuyor da, ben aylar önce hedef satış fiyatımı açıklayıp, aylar sonra o fiyata geldiğinde sattığımı ve üzerinde satmaya devam edeceğimi ifade edince mi manipülasyon oluyor. Önce gidin okuyun manipülasyonun anlamını tdk dan, sonra organında idrak edecek yeri kimin kalmamış bakalım hep beraber. Bırak bu saçmalıkları allah aşkına. Sen copy paste işine kaldığın yerden devam et, belki yanına alıcı da bulursun.

manipülasyon
    (l ince okunur), Fransızca manipulation
    1. isim â–º yönlendirme.

2. isim Seçme, ekleme ve çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme.

3. isim, ekonomi Varlıkları yapıcı, açıklayıcı ve yararlı bir biçimde kullanma işi.

Bu tür saçmalıklara ayıracak vaktim yok maalesef. Bu başlıktaki son mesajımdır.

Tüm yatırımcılara bol kazançlar dilerim.
    --------------------------------------------

--hafızasız müzikal kumpanyası...

“Borsa(hayat), ıstırap ve keder verirse sükûneti müzikte arayınız.†Konfüçyüs

Not= elveda dediğiniz için bu yazınıza cevap vermedim/veremedim...şimdi vermek gereği duymuyorum...değmezsin...

4. AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

Aksa forumundaki tipler insanlarla uğraşmak için harcadıkları enerjinin %10 unu şirketleri çalışmak için harcasalar zaten gelip burada ona buna salça olacak enerji ve zamanı bulamazlar.Şu hale bakın hep aynı 3-5 kişi şirketlerle ilgili yazan kim varsa salça oluyor.Lafa gelince sorsan en iyi yatırımcılar kendileri,şirketlerle ilgili en ufak bir paylaşım dahi yapmazlar ama iş mahalle karıları gibi didişmeye gelince hepsi sahnede.Rüküşlük,kalitesizlik akıyor.Neyseki block list var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

--tavsiye ve uyarılarınızı önce kendinize veriniz...

6. Ben bu kadar yuzsuzunu gormemistim.

Yazilandan cok yazanla ugrasan kendisi, cikmis burada ettigi lafa bak.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben bu kadar yuzsuzunu gormemistim.

Yazilandan cok yazanla ugrasan kendisi, cikmis burada ettigi lafa bak.
    Dostlar hırsını sizden çıkarmak isteyen her kimse muhatap
    Almayın.iki keciyi gidemeyen burada akıl satmiya çalışan
    Kendini tatmin etmek için sataşmak istemekte bu tiplere asla cevap verip.moralinizi bozmayın.her ikimizinde bilgilerinizden faydalanan ben deniz akcaydan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum iyiki varsiniz unutmayın bazen istanbul beykozdan şimdide akcaydan her ikinizde slm.lar gonderiyorum.nokta.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --tavsiye ve uyarılarınızı önce kendinize veriniz...
    Ft-2 üsteki yazımda sendendir bahsettim .tinayida senide seviyorum iyi aksMlsr

Sayfa 54/187 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •