Sayfa 190/418 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon
Arama sonucu : 3344 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Benim hali hazırda hiçbir şeyim yok hocam, ben şuan bu sisteme en uygun kişiyim sanırım (:
    Ben senden daha uygunum hocam, sadece 2004 model emektar bir arabam var o kadar isterlerse onu da alsınlar.

2. Elimden geldiğince zaten grafiklerin anlaşılır olması bakımından sade olmasına özen gösteriyorum.
    Hafızada ki çizgileri uzatmıyorum, bazılarını geçici olarak siliyorum. Bazen kısa al sat lar için günlük çiziyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Elimden geldiğince zaten grafiklerin anlaşılır olması bakımından sade olmasına özen gösteriyorum.
    Hafızada ki çizgileri uzatmıyorum, bazılarını geçici olarak siliyorum. Bazen kısa al sat lar için günlük çiziyorum.
    Ellerinize sağlık hocam, bende hem sizin hem T/A hocamın grafikleri mevcut, kendimde bir kaç farklı şekilde hesap kitap yaptım, ona göre kafamda bazı rakamlar var, ama asıl önemli olan tahtanın kafasındaki rakamlar tabiki, nasipte varsa olur, yoksa teknik bozulacak olursa daha uzun süre beklemek zorunda kalırım, hayırlısı artık...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Ben senden daha uygunum hocam, sadece 2004 model emektar bir arabam var o kadar isterlerse onu da alsınlar.
    Benim üzerime de kayıtlı sadece babamdan kalan 1990 model toros var
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Düzenli olarak toplam takas azalıyor, piyasa fiyatından daha ucuza darphaneden altın almış oluyorlar sanırım...

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Benim üzerime de kayıtlı sadece babamdan kalan 1990 model toros var
    Bu topikteki en gariban emekliler biziz o zaman Lütfü hocam Selim de bize yelekli bunlar deyip maytap geçiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bu topikteki en gariban emekliler biziz o zaman Lütfü hocam Selim de bize yelekli bunlar deyip maytap geçiyor.
    Ben emekli bile değilim hocam, uzatmalı işsizim ben (:

Selim hocamın keyfi gıcır maytap geçecek adam arıyor

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah... :dua

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 190/418 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •