Sayfa 114/178 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 905 - 912 arası.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    https://www.paraanaliz.com/2024/para...yapti-g-89953/

Kara Kemal daha karpuz keseceğiz diyor ama siz inanmayın. 😊
    yabancı 7 haftadır sattı, artık satacak malı kalmamış olabiir diyorum.. zira son bi kaç gündür yabancı alımı varmış gibi gözükmeye başladı tabela, gün sonları alıcılı bitiyorsa muhtemelen yabancı girişi olmuştur, trader alacağı son porsiyonu sona saklar, kapanış fiyatı alış ortalamasının üstünde olsun ki, vay be desinler çocuğa

son 2 ayda en çok mal inen tahtalar son 2-3 gündür yukarı yapıyor, misal aefes, misal sahol.. bankalar daha cangıl ortamı.. simülasyonun vip odası olan vadeli tahtasında dört günde 40 bin yeni poz açıldı, 32 bini ilk gün bofanın ağırlıklı satıcı olduğu dağılımda açıldı.. yeni vadenin ilk gününün günahı olmaz derim hep, o yüzden bu poz artışına çok önem atfetmek doğru olmaz, ama yine de long lehine bi gösterge

2. milli takım sadece avrupalı orrsp çoccuklarna bi osmanlı tokadı ekleştirmedi, avrupanın burdaki köpeklerini de delirtti o bozkurt selamıyla.. helal olsun merihe, arda zaten gözbebeğimiz, nazar değmez inşallah

3. Bugün bir haftayı daha bitiriyoruz ozan Erol abi ben cumaya gidiyorum,tam düşündüğümüz gibi bugün yatayda dinlendiriyor herif
    buralar sana emanet
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün bir haftayı daha bitiriyoruz ozan Erol abi ben cumaya gidiyorum,tam düşündüğümüz gibi bugün yatayda dinlendiriyor herif
    buralar sana emanet

shortçuların cenaze namazı cumadan sonra mı kılınacak, ikindiye mi kalacak ? belli mi o ??

bozkurt- sen bizim milli manevi değerimizsin, kimsenin haddi olamaz sana dil uzatmak, dünyayı yüzlerce yıldır talan eden, herkesin herşeyini çalan yağmalayan, halkları soykırımdan geçiren batılı pisliklerin haddi hiç olamaz

5. Türkün Türkten başka dostu olmaz, avrupalılar sevinmemizi istemediği için el hareketini bahane yapmışlar işte
    Hamdım Piştim Yandım

6. Başarı her zaman kıskanılır.
    Bol bol başarıya imza atalım, varsın ceza kessinler
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    .. simülasyonun vip odası olan vadeli tahtasında dört günde 40 bin yeni poz açıldı, 32 bini ilk gün bofanın ağırlıklı satıcı olduğu dağılımda açıldı..
    vadeli salı öğleden sonra başladı yukarıya, ozamandan beri düzgün bir yükseliş kanalı oluştu.. şu an alt bantta oynaşıyo, kırsa aşağıdaki ortalamalara kadar gider -200 puan, hepsi de 12.450 dolayında toplaşmış ortalamalar

yukarı yapsa kanal üst bandına kadar yolu var, 12800- 12900, ne biliim çinli BYD türkiyede ev fabrikası kuracakmış, yaşasın falan diye, yada hollanda maçına milletin morali bozuk girmesin diye pozitif kapanış tercih edilir

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zor bir gün olucak gibi duruyor, kar bulmuşken
    12637 den kapattım, flat
    Mikemmel ötesi öngörü yabmışım.

12710 dan tekrar şortumu giydim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 114/178 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız