Sayfa 48/112 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon
Arama sonucu : 892 madde; 377 - 384 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Bir iki yıl önce Antalya yıllık 16 yi ne zaman geçer diye yazardım. Şimdi bakıyorum da henüz ilk 6 ayda neredeyse oraya yaklaşmış kaldı ki ikinci yarıya ikinci pist tamamlanmış şekilde giricez, bu durum destinasyon sirkilasyonunada katkı sağlayacaktir.
    Almaty başka bir dünya zaten.. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bir iki yıl önce Antalya yıllık 16 yi ne zaman geçer diye yazardım. Şimdi bakıyorum da henüz ilk 6 ayda neredeyse oraya yaklaşmış kaldı ki ikinci yarıya ikinci pist tamamlanmış şekilde giricez, bu durum destinasyon sirkilasyonunada katkı sağlayacaktir.
    Almaty başka bir dünya zaten.. ytd
    İnşallah spenc hocam her şey istediğimiz gibi gidiyor, bir de city bankın tahmini gerçekleşir ve de seneye temettü verirse çok iyi olacak.

İnşallah spenc hocam her şey istediğimiz gibi gidiyor, bir de city bankın tahmini gerçekleşir ve de seneye temettü verirse çok iyi olacak.
    Temettü için eskisi gibi olucaktir diye düşünüyorum bende. Ytd

4. Seans sonunu mu bekliyorsun abi 🤣🤣

Seans sonunu mu bekliyorsun abi 🤣🤣
    Klip için mi 😊 acele etme!
    Yeni kurumların hedef revizyonları iki-üç ev parası çıkarak sanırım.
    Dün Temettü deyince bugün dellendi, tahtacı merak etmesin ev konusunda her yıl kira alacağım 😂 ytd

"dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.

https://www.youtube.com/shorts/1sVB8...?feature=share
    Yine be yeniden haketti zirve sebepli... Ytd

Serkan Kaptan bugün döktürdü selam olsun 👋

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    "dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.

Yine be yeniden haketti zirve sebepli... Ytd

Serkan Kaptan bugün döktürdü selam olsun 👋
    Evet ,izledim güzel mesajlar verdi açıklamaları beni mutlu etti ,bu daha fragman asıl film bundan bundan sonraki ceyreklerde başlayacak diye anladım ben ki citynin tahmini tutacak gibi hem hedef hem temettü konusunda .Ayrıca Kuveyt ihalesinin iki ay içinde sonuclanacagini söyledi, bu ihaleyi kazanırsa çok iyi olur.

Bir yeni zirve daha.
    Klip Atmadı demesinler.. 😊
    Kral tavşan 🐰 ytd

Sayfa 48/112 İlkİlk ... 3846474849505898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz