Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 23/981 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop LVIII

Meal (Kur'an Yolu)
    ﴾12﴿ Size korku ve ümit duyguları içinde şimşeği gösteren ve yağmur dolu bulutları meydana getiren O’dur.
    ﴾13﴿ Gök gürültüsü Allah’ı överek tenzih eder; O’nun korkusundan dolayı melekler de buna katılır. Onlar Allah hakkında tartışıp dururken O, yıldırımlar gönderip bunlarla dilediğini çarpar. O’nun azabı pek şiddetlidir.

Bu durumda Camiye paratoner takanlar kafir olmuyor mu????

a) “Peygamber otuz erkeğin cinsel gücüne sahipti.” (Buhari, Muhtasar Tecıîd-i Sarih, hadis no: 192)

b) “Peygamber bir gecede dokuz hanımıyla ayrı ayrı cinsel ilişki kurardı.” (Buhari, Muhtasar Tecrid-i Sarih, hadis no: 192)

c) “Cebrâil bana bir çömlek getirdi de ben ondan içtim ve bunun üzerine bana cinsî münasebette kırk erkek gücü verildi.” (İbn Sa’d, et-Tabakatu’l- Kübra, s.374)

d) "Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar, hanımı Zeynep’le cinsel ilişkiye girerdi." (Buhari, Hibe, 8)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Meal (Kur'an Yolu)
    ﴾12﴿ Size korku ve ümit duyguları içinde şimşeği gösteren ve yağmur dolu bulutları meydana getiren O’dur.
    ﴾13﴿ Gök gürültüsü Allah’ı överek tenzih eder; O’nun korkusundan dolayı melekler de buna katılır. Onlar Allah hakkında tartışıp dururken O, yıldırımlar gönderip bunlarla dilediğini çarpar. O’nun azabı pek şiddetlidir.

Bu durumda Camiye paratoner takanlar kafir olmuyor mu????

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Dünya hayatından herkes sınava tabidir....Allahın yarattığı tüm fizik ve kimya kanunları tüm insanlığa eşit şekilde yansır....burada insan tedbir almak ile sorumludur....hangi insan kendini çatıdan atarsa ya ölür ya sakat kalır ....bu fizik kanundan biridir....müslüman olduğu için Allah ona torpil yapmaz......örnekleri çoğaltabiliriz.....

bospo senin sorunun ayeti anlamadan kafana göre yorumlamak...yada yanlış çeviriyileri iyi araştırmadan direk yorumlaman....piyasada dilin yapısından dolayı bir sürü yanlış çeviri yapılmış mealler var malesef....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

a) “Peygamber otuz erkeğin cinsel gücüne sahipti.” (Buhari, Muhtasar Tecıîd-i Sarih, hadis no: 192)

b) “Peygamber bir gecede dokuz hanımıyla ayrı ayrı cinsel ilişki kurardı.” (Buhari, Muhtasar Tecrid-i Sarih, hadis no: 192)

c) “Cebrâil bana bir çömlek getirdi de ben ondan içtim ve bunun üzerine bana cinsî münasebette kırk erkek gücü verildi.” (İbn Sa’d, et-Tabakatu’l- Kübra, s.374)

d) "Peygamber nerede güzel bir kadın görse hemen eve koşar, hanımı Zeynep’le cinsel ilişkiye girerdi." (Buhari, Hibe, 8)

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    gelelim sorunun ikinci kısmına bu yazılanlar doğru olma ihtimali sıfır....çünkü peygamber de senin gibi bir insan olağanüstü güçleri yok....yoksa gönderildiği insanlara örnek olmaz....kafirler gelen peygamberler insan oldukları için itiraz etmişler hatta melek olmalı değil mi diye ittiraz etmişler....hatta peygamberin Allah tan getirdiğ mesajı etkisiz göstermek için deli yaftaları takmışlardır.....İslam ın tek kaynağı vardır o da Kuran dır....
    diğer kayaklar hadis vs....Kuran a söyletemediklerini hadis adı altında İslama sokulmuş. Peygambere vefat ettikten sonra iftira etmiş onun adına uydurma sözler dine sokmuşlardır.......dinde peygamber Allahın ortağı değildir....İnsanların Allah ın kitabinın yanında her soktuğu görüş Allah otoritesine müdahale kabul eder şirk dir.....neyse konu çok uzun sana ne yazsam eminim kabul etmeyeceksin ...çünkü cematlerden gördüklerin senin ön yargında yer bulmuştur....önce ön yargısız Allah ın kitabını okuyup aklınm ile düşünerek sorgulamanı tavsiye ederim.....

4. Hadisleri reddediyorsun tokatlı!

Fıska düşmüşsün. Seni fasık seni.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,367
    son 5 dakikada 3-4 net gol kaçtı
    futbol ilahları istemedi portakalı soyamadık

o kadar geriye yaslanmayla O güneşe kar dayanmayacağını görmeliydi hoca
    beraberlik golünden hemen sonra değişikler yapılsaydı şimdi İngiltere maçını koşuyor olurduk ..belkide
    neyse herşeye rağmen tebrik ediyorum çocukları bu gençler biraz pişsinler çok can yakarlar

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hadisleri reddediyorsun tokatlı!

Fıska düşmüşsün. Seni fasık seni.
    Hadis tanımını bilmek lazım öncelikle......Hadis peygamberin söylediği ZAN edilen sözler ....kısaca....şimdi bazıları diyecek ki peygamber konusunda hiç konuşmadı mı.....? elbete ki konuştu..... Ama konuşması ALLAH IN YETKİSİ ALTINDA Kİ DİN İLE İLGİLİ DEĞİL....KURAN da geçen DE Kİ ile başlayan ayetlerin tamamı peygambere din ile ilgili soru sorulmuş ALLAH da KURAN da cevaP VERMİŞ .....Peygabere DE Kİ ile başlayan cevaplar vermiş.....Aynı şey yahudilikte var TEVRAT ın yanın da hadis benzeri TALMUT kitabı var....neyse kısaca ben açıkladım Herkes KURAN ı okusun anlasın inanmak istemeyen kendince delil bulsun... inanmak isteyende kendince delil bulsun.....kimse babasından dedesinden gördüğü din ile iman etmemeli....iman bilerek olur.....

Körür körüne inanç ancak insanı dalalete sürükler.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 11 Temmuz’da ABD ye gidecek ve NATO Zirvesi ne katılacak.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Hadis tanımını bilmek lazım öncelikle......Hadis peygamberin söylediği ZAN edilen sözler ....kısaca....şimdi bazıları diyecek ki peygamber konusunda hiç konuşmadı mı.....? elbete ki konuştu..... Ama konuşması ALLAH IN YETKİSİ ALTINDA Kİ DİN İLE İLGİLİ DEĞİL....KURAN da geçen DE Kİ ile başlayan ayetlerin tamamı peygambere din ile ilgili soru sorulmuş ALLAH da KURAN da cevaP VERMİŞ .....Peygabere DE Kİ ile başlayan cevaplar vermiş.....Aynı şey yahudilikte var TEVRAT ın yanın da hadis benzeri TALMUT kitabı var....neyse kısaca ben açıkladım Herkes KURAN ı okusun anlasın inanmak istemeyen kendince delil bulsun... inanmak isteyende kendince delil bulsun.....kimse babasından dedesinden gördüğü din ile iman etmemeli....iman bilerek olur.....

Körür körüne inanç ancak insanı dalalete sürükler.....
    Senin post modern müslüman olduğunu anlıyoruz yazdıklarından.

Senin Gazali ile hesaplaşman gerekiyor. O öyle demiyor.

Sayfa 23/981 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •