Harbiden medvig vıop haram helal olayına sizin düşünceniz nedir yönetici olduğunuz için yorum yapmama hakkını kullanmayın yazın silin![]()
Harbiden medvig vıop haram helal olayına sizin düşünceniz nedir yönetici olduğunuz için yorum yapmama hakkını kullanmayın yazın silin![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
2 sene bile olmadı bir ara 90.000 lot garanti vardı.
Lot sayısı azalınca, QNBFBNK gibi olmasa da - fiyatının ilginç yerlere gideceğini okumuştum.
Anlaşılan QNBFB gibi olmasa da endeski takmadan gidecek yeri var.Hergün %2 gidiyor.
ARİSTON demişti: garantiyi 1 dolardan(ÇAĞRI) satmayanların beklentisi var,diye.
hacim sürünüyor milllet tatilde ellaam
akşam bazarı olur gibi..
![]()
tokatlu dayu... yön sormuş idi
sistematik şöyle işler :
taktayı iki kırmızı arasına yerleştir... beklet... şortçuyu topla...
sonra hepisini DOĞRA GİT...
yapılmak istenen... YEŞİL ÇIZGI
ama fiyat 1 milyon 100 bing...
ben değerlemeden anlamam; bu fiyatın üstündeki değerlemeler ne imiş onları araştır
fikrimi sorarsan : miktiri boktan EREĞLİ-EKG ile o iş olmaz... başka kağıt lazım (koç-thy )
Çok meraklısın bu işlere...en büyük günah, ZULME taraf olmaktır veya tepkisiz..
Bununla ilgili çok ayet var.MESELA,filistinde 40 k insan ölmüşken onu seyretmek veya en ufak tepki göstermemek.
ve en çirkini; bazı tarihi yalanlarla veya suçu bireysellikten çıkaran mantıkla İSRAİLİN zulmunu haklı kılacak söylemi kastetmek.
ÜMMETİ,bir aile olarak görmemektir.
Çekinme bana istediğin soruyu sorabilirsin...Ama gündüz sor..GECE KAFAYI çekince seninle anlaşamıyoruz.SEN iyi saatlerdeyken MEMLEKET MESELESİNİ konuşuruz.
abka,
sen hakkını kaybettin arka sayfada cvplayamadın artık iş zebanilerle senin aranda gerçi oradada kılıf arayacan san şunu söyleyecekler burayıkarıştırma diye bir uyarıda orada alırsın
ben medvig düşüncesini merak ettim oda susma hakkını kullanıyor konum gereği.saygı duyacaz.
FORMASYON AVCISI 53
adam löp löp haram yiyorum dememek için. filistini ümmeti buzu matematiği feni falan anlatıyo
![]()
Yine aynısını yapıyorsun kendi çok uyanık sanıp olayları topluma kaydırıyorsun ben yemem bizim burada konuştuğumuzun kararını şahıslar kendisi verir hesapta öbür tarafta günahı işleyenden sorulur.
senin yukarda anlattıklarını uygulayacak ülkeyi yönetenlerdir bu konuları sana anlatsak sen yine bildiğini okuyacaksın mesala şeyden başlaya bilirsin eset esad hikayesinin filistini bu duruma düşürmesinde ne kadar etkisi var bu işler derin işler senin baktığın yerden zulum gözükür ama siyasetçi başka türlü bakar bunu hem iç siyasette hem dış siyasette kullanır bizde senle burada zulumu tartışırız
FORMASYON AVCISI 53
Yer İmleri