Sayfa 716/882 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Büyüme hikayesi dostum...küçük sermaye..çok iyi finansal yapı...yurtdışında iki adet fabrikası..yurtiçinde de iki adet fabrikası... şu anki kötü ekonomik koşullara rağmen çok iyi bilançolar..birden fazla sektöre üretim ...organik olarak buyuyebilme potansiyeli ..
    --2023 de kapasite kullanımı kaç??...fabrika sayısı değil de üretim miktarı önemli, kapasiteleri ne kadar??

2.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    yok evet haksızlık yapılmamış ona karar verdim zaten baya baya haketmişsin öyle davranılmayı fikir yada varsayım ile olmuyor bu işler sen kaynağı olmayan birşey paylaşıyorsun sonra yatırımcılara sor diyorsun yatırımcı kim yahu normal bir vatandaş üstelik dediğin konunun yatırımcı ile ilgisi yok ekgyo ile yok toki ile yakınlaşması var vs kaynaksız şeyler yazmak yatırımcıyı aldatmaktır bu kadar yıl borsada böyle hareket ettiysen iyi kaybolup gitmemişsin büyüme diyorsun sonra başka birine evet büyümenin yurtdışı yatırımların meyvesini dipten kaç katı gelerek yatırımcısını sevindirdi zaten şimdi biraz dinlenme vakti piyasaya büyük alım gelir ralli moduna girer genele yayılsa bile berkosan eski tepesinde yine satış yiyecektir uzaya faalan gitmez yani
    Okumayı da mı bilmiyorsun...yatırımcıya demedim ...yatırımcı ilişkilerini arayıp sorun dedim...anlaşılan bu güne kadar yatırımcı ilişkilerini hiç aramadigin için ne olduğunu da bilmiyorsun ...bak kapta şirket bilgileri var...orada arayacagin numara yazılı...ara öyle bir şey yok ise ?? O zaman gel konuş...
    Kusura bakma sana bu sefer haklı olarak gulecem..

3.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --2023 de kapasite kullanımı kaç??...fabrika sayısı değil de üretim miktarı önemli, kapasiteleri ne kadar??
    Şirketin faaliyet raporunda cironun sektörel dağılımı veya kapasite kullanım oranları yazmıyor...ama satış yaptığı döviz kuru stabil iken ciro yüzde 30 _35 artmış ise satış miktarı da artmış demektir...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --faaliyet raporunda ve şirketin internet sitesinde bu sorulara cevap verecek bir bilgi yok...

--siz neye göre yatırım yapıyorsunuz?...

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    şu zekaya bakar mısın ya keko =etkisiz eleman diyorum ona bile seviniyor garibim
    merak etme gundi atatp de x hisselerde de ta dipten maliyetlendik çok şükür temel teknik analizi hakkıyla yapan dürüst insanlar sayesinde sizin gibi övüp övüp satmadılar
    Senin başka şeyhlerin varmış...bak buna çok üzüldüm...keşke benim müridim olsaydin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --faaliyet raporunda ve şirketin internet sitesinde bu sorulara cevap verecek bir bilgi yok...

--siz neye göre yatırım yapıyorsunuz?...
    Bazı bilgiler olmazsa da mantiginizı çalıştırdığınızda şirketin büyüyüp buyumedigini anlatabilirsiniz...

7. 3 kişi ile mücadele ediyorum... merak etmeyin aynı anda 5 kişiye cevap verme tecrübem var...daha geriye iki kişi daha lazım...varsa ?? Onlar da gelsin...

8. yüzde kaç raporlusun birader sen yukarıda yazdıklarını alıntılayayım dur

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Okumayı da mı bilmiyorsun...yatırımcıya demedim ...yatırımcı ilişkilerini arayıp sorun dedim...anlaşılan bu güne kadar yatırımcı ilişkilerini hiç aramadigin için ne olduğunu da bilmiyorsun ...bak kapta şirket bilgileri var...orada arayacagin numara yazılı...ara öyle bir şey yok ise ?? O zaman gel konuş...
    Kusura bakma sana bu sefer haklı olarak gulecem..

Sayfa 716/882 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •