Sayfa 721/882 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7052 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    1-o zaman niye kocaer pofpofladın emtia rallisi için ve yarın bir gün
    berkosanda satabilirsin bu yaklaşımla bir açıklama ile başka kağıda geçersin sonra berkosan iyi şirket dersin şu zekaya bak be müthiş gerçekten
    2-ben tokiye ürün satıp satmadığıyla ilgilenmiyorum ben teknikçiiyim oğlum senin kafa yandı galiba
    Oğlum istediğim zaman istediğim kağıda geçerim...bu bana kalmış bir şey..madem teknikcisin o zaman temelin konusuldugu bir konuya neden hemen atliyorsun

2.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    ben kentsel dönüşüme sizin gibi bel bağlamadığım için arayıp sormadım maile cevap gelmezse arar sorarız açan olursa negatif cevap gelirse zaten sen düşüneceksin ben değil !
    Ben berkosan potansiyeline ve bilancolarina bel bağlıyorum..kentsel dönüşüm benim için bonustur...olursa hoş olur (ki büyük bir ihtimalle Eylül ayı ile başlayacak) olmazsa da zaten sıkıntı yok...yola devam ..

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Defansta agresif ve ramses...orta sahada berkosan ve hissedarxd ...ileride FT 2...

Kalede tek başına keko...90 dakikadır tek kale gol atamiyorlar...neyse hakem +5 dakika daha uzatma verdi...ha gayret bir gol atacaksiniz...
    Sen baya baya kendini bir şey zannediyorsun ya da her zaman dediğim gibi ciddi hastasın...Aslında o da bir hastalık çeşidi tıpkı kendini şıh zannedip burada el etek öptürecek adam aradığın gibi...Sana gerekli cevabı epey önceden vermiştim zaten ve içerisinde bulunduğun psikolojik travmayı anlayabiliyorum:

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Tam da kağıdı pazarlayıp kaçma hazırlığındayken birilerinin bunu fark edip satış yapmış olması ruhi durumunu esaslı bozdu, farkındayım...Ama hayat böyle işte, öyle her Allah, kitap, peygamber vs demeti içerisine yerleştirilmiş hikayelere inanmayan realistler çıkabiliyor bazen...
    Zavallı çocuk burayı diğer sosyal medyadaki şeyh & mürit muhabbeti benzeri algılarla yönetebileceğini zannetti...Hatta işi el-etek öpme noktasına kadar getirdi...Ama bir baktı ki karşısında gayet donanımlı birileri var, şimdi kıvranmaca...Allah'lı imzasını da kaldırmış bu arada...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. bi film vardı eskiden bilir misin sarı saçlı binadan havuza atlardı dolandırdığı adam gelirdi birşey söylerdi en başta onu yazmayım

nokta nokta canım evladım meseleyi yine kavrayamadın değil mi banane la sizin temelsiz temel analizden ben yaptığın kahveliği anlatıyorum istedğin kağıdı al ama a d a m ol sadece

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Oğlum istediğim zaman istediğim kağıda geçerim...bu bana kalmış bir şey..madem teknikcisin o zaman temelin konusuldugu bir konuya neden hemen atliyorsun

5. o işi de reyisiniz kaldırdı oğlum dünyadan bi habersin yolum o taraflara düşmez işim olmaz o bölgeyle çünkü ne ticaret yaparız ne 1 bardak su veririz

Ben çok kişiye rapor çıkardım...yolun Batman'a düşerse senin için de bir güzellik yaparım...çıkaracağım o rapor ile KDV indirimli otomobil de alabilirsin..biliyorsun onun için yüzde 90 rapor oranı gerekiyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sen baya baya kendini bir şey zannediyorsun ya da her zaman dediğim gibi ciddi hastasın...Aslında o da bir hastalık çeşidi tıpkı kendini şıh zannedip burada el etek öptürecek adam aradığın gibi...Sana gerekli cevabı epey önceden vermiştim zaten ve içerisinde bulunduğun psikolojik travmayı anlayabiliyorum:

Zavallı çocuk burayı diğer sosyal medyadaki şeyh & mürit muhabbeti benzeri algılarla yönetebileceğini zannetti...Hatta işi el-etek öpme noktasına kadar getirdi...Ama bir baktı ki karşısında gayet donanımlı birileri var, şimdi kıvranmaca...Allah'lı imzasını da kaldırmış bu arada...
    Vay hissedarxd sesimi duyup geldin demek...takımınız hala bir kişi eksik..ben belki utancından bir daha bu nicki kullanamazsin sanıyordum...oysa yanılmışım...senin deyisinle ALLAH in verdiği akıl ile yazıyorum...geçmişte beni şeyh yapan sendin...ne çabuk unuttun..

7.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    o işi de reyisiniz kaldırdı oğlum dünyadan bi habersin yolum o taraflara düşmez işim olmaz o bölgeyle çünkü ne ticaret yaparız ne 1 bardak su veririz
    Ama kız veriyorsunuz...enistene selamlarımı ilet..

8. tlgrm'da yazmıştım ama ısrarla zekanla orantılı hareket edip anlamadığın için tekrar edip duruyorsun ordan nasıl kışkışladım seni ama illa birşey istiyorsan sarı torba verelim lazım olur sizinkilere

Ama kız veriyorsunuz...enistene selamlarımı ilet..

Sayfa 721/882 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •