Sayfa 228/998 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkanım orada bir dey isterken bana da sok şuna da sok diyor musunuz. Meyve suyu mu neydi.
    onu azerbaycanda diyosun
    burada kmse sokmuyor
    bir halt olacağı yok.

2. Eger yabanci kaciyorsa, insanlar uyanmis demektir.

Devrim ZALYUT

3. Oğlana geçen arkadan eccuk dokanmış bizde bir şey yok Tampon da çizik var. Vuranda hasar var iki üç gündür tanımadığımız sigortacı arıyor 20 bin. değer kaybı ödemesi alacaksanız diye. Bin TL vermezler Tokatçı dolandırıcıymış. Kaç yere sordum.

Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Bakan Yerlikaya, sarsıntıya ilişkin, "olumsuz bir durum yoktur, gelişmeleri takip ediyoruz" ifadesini kullandı.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlana geçen arkadan eccuk dokanmış bizde bir şey yok Tampon da çizik var. Vuranda hasar var iki üç gündür tanımadığımız sigortacı arıyor 20 bin. değer kaybı ödemesi alacaksanız diye. Bin TL vermezler Tokatçı dolandırıcıymış. Kaç yere sordum.
    sigortadan öyle birşey alma hakkın var ama tanıdık bi sigortcı ile konuş hasar varsa değer aybı adı altında karşı tarafın sigortasından avukat aracıluğıyla aalıyorlar
    bir halt olacağı yok.

Gürcistan'ın AB'ye katılım süreci askıya alındı

Tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyan Gürcistan'ın, Avrupa Birliği'ne katılım sürecinin durdurulduğu bildirildi.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Gürcistan'ın AB'ye katılım süreci askıya alındı

Tartışmalara neden olan "yabancı etkinin şeffaflığı" yasasını yürürlüğe koyan Gürcistan'ın, Avrupa Birliği'ne katılım sürecinin durdurulduğu bildirildi.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Tınaz abi AB ye gireceğim diyordu

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Arkadaşlar bu İznikte yediğim yayın balığı ızgara şiş, bu b. yeyip tadını seven veya karnı doyan var mı Allah aşkına?
    yahu tatlı su balıgının ne ızgarası ne tavası ..hiç bir türlü yemem.. insanın agzında büyüyor ..yencek bir şey degil...çok açsam başkabirşey yoksa anca belki ..yoksa kuru ekmek yerim daha iyi...aynı hataya bende düştüm birkez.. gölmarmaraya gttim manisanın ilçesi ..maramara gölüne gitmiştim.. orada hadi birşeyler yiyeylim dedim..yencek gibi degil ..saman gibi ...

Sayfa 228/998 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •