Sayfa 726/884 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ciğersiz kediler sizi...çalı arkasında berkosanı izlemeye devam edin bakalım...berkosan elinize düşmeyecek...boşuna avucunuzu ovuşturmayın...siz bakmaya devam edin....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. sen ve avanelerin dışında kimseyle küfürleşmedim az dürüst ol namaz falanda kılıyorsundur yalan söyleyip miletin günahını nasıl alıyorsun öyle ya ne güzel imanmış senin ki

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu arada ciğersiz kediler takımının en güvendiği adam olan agresifin futbol geçmişinden de biraz söz etmek lazım..kendisi büyük adamdır...berkosanın telegram sayfasını başkaları ile ana avrat küfürleşerek tek başına lağım çukuruna çevirerek artık yazılmaz hale koyan kişidir...daha önceleri yüzlerce ileti yazılıyorken dün sadece üç adet ileti yazılabilmiş...sayfada ne kadar adam akıllı yorumcu varsa hepsini tek başına sayfadan def edebilmiş biridir...bakalım lağım çukurunda oynamaya alışmış biri temiz çimli sahada ne kadar başarılı olabilecek ??? takımı ona çok güveniyor...umarım isminin hakkını artık verir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şeyhler sümüklü mendillerini kullanır atarmış...Bunu en iyi senin bilmem lazım... Bana bu piyasanın piri derler çocuğum, kullanıldın ve atıldın...Öyle Allah, kitap, peygamber güzellemeleri burada sökmez yani...Seni psikolojik travmalara sokan da bu zaten...Bu çember sakallı modunla her istediğini yapabileceğini zannettin ve dayak yedin...Kabul et...
    Hele soytarıya bak piyasanın piri derlermiş.. 10 yılı aşkın hisse net teyim.. Belki 50 tane saygıdeğer temelci sayarım bu soytarrının adını ilk defa bu başlıkta kuyruk acısıyla keko ya saldırırken duydum..

Keko senin gesan da neredeyse 20 kat teknosa da 3 kat brlsm de 3 kat kcaer de 3 kat atatp de 4 kat yaptığına hem de sınırlı zamanda ben şahidim.. Ayı piyasasında tüm yan kağıtlar düşerken kenarda saldırmak için bekleyen çakallar çok olur.. Yarın boğa piyasası başlar alayı defolup gider inlerine girer..

4.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Hele soytarıya bak piyasanın piri derlermiş.. 10 yılı aşkın hisse net teyim.. Belki 50 tane saygıdeğer temelci sayarım bu soytarrının adını ilk defa bu başlıkta kuyruk acısıyla keko ya saldırırken duydum..

Keko senin gesan da neredeyse 20 kat teknosa da 3 kat brlsm de 3 kat kcaer de 3 kat atatp de 4 kat yaptığına hem de sınırlı zamanda ben şahidim.. Ayı piyasasında tüm yan kağıtlar düşerken kenarda saldırmak için bekleyen çakallar çok olur.. Yarın boğa piyasası başlar alayı defolup gider inlerine girer..
    Aynen bu sözlerin doğru ve gerçek .h,ssedarx denilen kişi zaten karakterini ortaya koyuyor .söze bak kullanıldın ve atıldın .bu sözle güvenilir bir kişi olmadığını ve menfaat .çıkar amacıymış ...

5. merhaba kekonun müridi peki dürüst ol da şunları da yazsana kağıt düşerken pofpoflamak hangi karaktere sığıyor ayrıca ayı piyasası ile testereyi negatif pozitif ayrışan hissleri öğrenin 10 yıldır bu piyasadasın ama daha bunları bilmiyorsun vay be !

Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku

6. çok arzu ediyorsanız 50 lerden nasıl düştüğünü de teknik anlatayımda keko ve avaneleri ders almış olur

7. KEKO VE TAYFASI BEDAVA TEKNİK ANALİZİ KAPTINIZ HA ! BAKIN BURADA NEGATİF UYUMSUZLUK YAPTI SONRADA 47 DE ÖNEMSEDİĞİM ORTALAMALAR AŞAĞI KESİNCE UYARIMI YAPMIŞTIM AYNEN KY DOSTU SENSİN KEKO

teknik öğrenin paranız erimesin sevgili yurttaşlar

Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    çok arzu ediyorsanız 50 lerden nasıl düştüğünü de teknik anlatayımda keko ve avaneleri ders almış olur

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    çok arzu ediyorsanız 50 lerden nasıl düştüğünü de teknik anlatayımda keko ve avaneleri ders almış olur
    Olm sen ekmeğe pepe derken buradakiler milimetrik kağıtlarla trend line atıyordu.. Üssel hareketli ortalamayı casio hesap makinasıyla hesaplıyordu.. Teknik ne lan 5000 liraya satıyor üstatların.. Sen o kadar gerizekalı Bir adamsın ki 5000 lira verip öğreneceğin teknikle para yapacağını sanıyorsun. Adam 6 yıl tıp okuyor Bir o kadar yıl uzmanlık için çalışıyor para kazanmak için bu embesiller kurtlar sofrasında 5000 liraya satılan teknik analizle para yapacağını sanıyor.. Bunlara nasıl laf anlatabilirsin ki.. Mümkün mü? Değil kardeşim bunlara küfür edeceksin geçeceksin.. Adam sanki çok büyük bir sır çok büyük bir meziyetmiş gibi iki trend line ve hareketli ortalamayla 50 den buraya nasıl geldiğini anlatacakmışş. Biz de vay bee diyeceğiz.. Beynini s2ktiğim senin..

Sayfa 726/884 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •