Sayfa 58/981 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Viop LVIII

Hastane işi var diye geceye pozsuz girmek istemiştim. Kısalardan 100-150 puan daha alırmışım, erken kapadım.
    Şimdi ekran başına geçtim. 12.420 üstüne attığını görürsem long açacağım.
    Şimdilik izleyelim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    inanmak isteyen inanır ama akp ekonomiyi düzeltemez. en başta sorunu bile tespit edemiyorlar zaten. saray bürokrasisi diye atanmışlardan oluşan büyük bir yapı ve iktidar politikaları ile para kazananan iktidara yakın iş adamları var. bunlara rağmen çalışacak bir ekonomi politikası yapamazsınız. şimşek de işin kolayına kaçarak lobisi olan kitlelere dokunmadan etraftan dolaşarak bişeyler yapmaya çalışıyor. genele dayanan ötv, kdv gibi vergiler den öteye gidemez. şirketlere cirodan falan vergi koysa iktidara yakın olanlar bir sonraki torba yasa ile ödediklerini geri alırlar. parası var ki yurtdışına gidiyor denilerek yurt dışı çıkış harcı arttırılamaz, dünyada böyle vergi toplayan kabile devleti bile yok. işte asıl vergileri toplayamayınca böyle saçma argümanlar çıkıyor.
    Mesela yatı olana parası var ki yat almış diyip vergi koyabilir mi? koyamıyor...
    vatandaştan bomba falan olmaz. 2-3 ay 3.dünya savaşı çıkacak diye tüm kanallarda yayın yapıp güvenlik temasına dönerler herkes kuzu gibi sessizce kenarda bekler.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Badem spor bugun yarın önce 10800- sonra 10730-10750 yapıp perşembe günü ile yukarı moodys se bağlansak
    ha bu seneryo benim formasyonların oluşması için kendi hikayem.
    Bulut döndük mü diye yazılıyor özelden 10730 vermişim dün bugun10722 gördü en düşük buradan tepki geliyor bu harekette teknik alt bolinger den dolayı.1-2 saat daha bakmada fayda var.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

tuik konusunda Alaattin Aktaş'ın son 3 günde yazdığı yazıları okudum.
    Adam 2022 senesinden, en son açıklanan fiyatlara göre, tüik'in ilan ettiği enflasyon oranlarını uygulayarak, elde ettiği değerleri paylaşmış. Tüik başkanı da dün yaptığı bigilendirmede, yazıya yönelik bir itiraz dile getiremedi. Bu yalan enflasyon oranı sebebi ile ücret karşılığı çalışan tüm toplumun nasıl mağdur edildiği ortaya çıktı.
    Yunanistan'da da istatistiklerde oynama yapıldı, ülke battı. Ama onların abisi AB olduğu için kurtardı. Bizim kurtarıcımız da olmaz.
    Bu yalan dolan hesabı yapanlar da elbet günü geldiğinde yargı önünde hesabını verecektir. Ama olan asgari ücret ile çalışana, emekliye vs oluyor. İnsanlar hakkettiklerinin çok altında bir gelir ile yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor. Sorduklarında imanlı adamlar bunlar oley!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Daha önceki diyanet iş. baş. özel hayatı-konforuyla-ailesiyle gündem olmamıştı.

Bu başkanın, çok şeylere ,dolaylı olarak zarar veren ve sürekli gündem olan özel hayatı var.

Kızının lüks araba için yazdığı hafif şiir( Bence yazacaksa,FİLİSTİN İÇİN YAZMALIYDI),Eşi ve kendisinin gündem olan yaşamı...Bu adam neden hala burada tutuluyor ki..

Nice mütevazi BAŞKAN adayları varken.Bu makamlarda yer alanların, SÖYLEM -YAŞAMLARI paralel olmalıdır.

az önce bir tane manavdan
    5 tane şeftali
    5 tane nektarin
    10-12 tane küçük nektarin
    5 domates
    5 salatalık
    5 tane elma aldım

385 som yani 148 tl
    bunu Türkiyede bir manavdan alsam
    250 den aşağı tutmaz
    ve bu saydıklarımın çoğu burada zor yetişen meyveler ona rağmen bu fiyat
    bir halt olacağı yok.

7. tofası 305 liraya kadar çakmışlar...

bu daha geçen hafta 350 lira değilmiydi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Avrupa borsaları, Fransa'da genel seçimlerin ardından artan siyasi belirsizliğe rağmen güne yükselişle başladı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 58/981 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •