Sayfa 592/708 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 5661 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by value investor Yazıyı Oku

Bir gyo şirketi gibi muammele görüyor (nakit üretmeyen ekspertiz değeri ile net kar üreten ,kurumlar vergisinden muaf olduğu için bu net karı açıklamakta sakınca görmeyen şirketler , şimdi temettü verecekler hariç kv tabi olacaklar ) .
    Burası biraz karışık olmuş, biraz daha açsanız. Teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    Bize göre sizde oylesiniz, ne paylaşalım .Ne verelim abime bir türlü memnun olmuyorsunuz.

UOTE=temettu_emeklisi;6849919]hayırdır insallah forumun aykırıları john nash vari yüksek matematik isine girmisler
    [/QUOTE]

Defineci siparisle paylaşim yapmayin tabiki ama kottan cikma konusunda yaptigıniz matematik yanlis.mesala onun dogrusunu ogrenip yazmakla baslayabilirsin

3.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Mantıklı bir yanıt asla vermezler. Kutsalları olan hisselerine, olumsuz birşey söyleyeni taşlarlar. yüksek matematik sizin işiniz. allayıp pullayıp karmaşık hesaplarla hisse iteleyenlere biadını sürdür.
    yok birşey biliyorsan soruma cevap ver beni de ikna et. Tamda istediğin şekilde ''sen'' gibi düşüneyim.
    Mantikli bir yanit vermezler diyen senmisin.. lol

4. 1 haftadır gedik üzerinden satan deutsche satışı bugün yarın biter muhtemel dünkü 200 bin satıştan sonra 400 bin civarı malı kaldı hepsinimi satacak hepsinide satmayabilir bitirince rahatlayacağız gibi görünüyor tacirlerden çalkalayıp duruyor ne kaldı da bu kadar çalkalıyor diye yazmıştık bir öncekinde deutschedeki 600 bin pay varmış satınca görmüş olduk bugün taktik değiştirdi çalkalamadan direk alıyor araya kimseyi sokmuyor.

5. geçen biri daha vardı bedelsiz için paylaşımlarım hatalı demişti ama argo tabirlerle, bende dedim doğrusunu biliyorsan paylaş hepimiz öğrenelim, dönüş yapamadı maalesef çünkü kendide bilmiyordu doğrusunu, sizde kottan çıkmakla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız hepimiz öğrenelim.
    Defineci siparisle paylaşim yapmayin tabiki ama kottan cikma konusunda yaptigıniz matematik yanlis.mesala onun dogrusunu ogrenip yazmakla baslayabilirsin[/QUOTE]

6.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    geçen biri daha vardı bedelsiz için paylaşımlarım hatalı demişti ama argo tabirlerle, bende dedim doğrusunu biliyorsan paylaş hepimiz öğrenelim, dönüş yapamadı maalesef çünkü kendide bilmiyordu doğrusunu, sizde kottan çıkmakla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız hepimiz öğrenelim.

Defineci siparisle paylaşim yapmayin tabiki ama kottan cikma konusunda yaptigıniz matematik yanlis.mesala onun dogrusunu ogrenip yazmakla baslayabilirsin
    [/QUOTE]

anlamadım 2 sayfadır neyi tartışıyorsunuz 5 şer bin lotunuz var sat tuşuna basarsanız sizin kendinizin kottan işlemi tamamlanmış olur.
    Patronun şirketi kottan çıkarması için yasa ve mevzuat gereği hisselerin % 98 ni toplaması lazım hali hazırda halka açık olan 35 milyon lotun 27 milyon lotunu toplaması lazım ki kottan çıksın böyle bir şey yaparsa hisse fiyatı binli rakamları görür tanıdığım kadarı ile filip bey çok zeki bir adam bin TL den hisse toplayacağını sanmam.
    Sanırım çok boş vaktiniz var google yazıp ulaşabileceğiniz basit bir bilgiyi burada iki sayfa tartışmanın ne manası var insanlar acaba yeni bir bilgi edinebilrmiyim diye kıymetli zamanlarını ayırıp buraya geliyor sizin geyiklerinizi okuyorlar yapmayın sizin de insanlarında vaktine yazık investinge yazın mesela orada çok geyik dönüyor

7. kağıt düştükçe sıkıntılarını bizden çıkartmaya çalışıyorlar, olumlu olumsuz ne yazsak topa tutuyorlar. forum kuralları forum sahipleri tarafından belirlenir, buradaki misafirler belirlemiyor. satın gidin mantığıyla bakan kişilere bende şunu yazarım; sizde daha çok mal alın ve çevrenize de aldırın demek isterim. yani ne yapmamız gerektiğini buradan yazmayın komik oluyor.

bu arada kottan çıkma konusunda bizi aydınlattığınız için size teşekkür ederim.

anlamadım 2 sayfadır neyi tartışıyorsunuz 5 şer bin lotunuz var sat tuşuna basarsanız sizin kendinizin kottan işlemi tamamlanmış olur.
    Patronun şirketi kottan çıkarması için yasa ve mevzuat gereği hisselerin % 98 ni toplaması lazım hali hazırda halka açık olan 35 milyon lotun 27 milyon lotunu toplaması lazım ki kottan çıksın böyle bir şey yaparsa hisse fiyatı binli rakamları görür tanıdığım kadarı ile filip bey çok zeki bir adam bin TL den hisse toplayacağını sanmam.
    Sanırım çok boş vaktiniz var google yazıp ulaşabileceğiniz basit bir bilgiyi burada iki sayfa tartışmanın ne manası var insanlar acaba yeni bir bilgi edinebilrmiyim diye kıymetli zamanlarını ayırıp buraya geliyor sizin geyiklerinizi okuyorlar yapmayın sizin de insanlarında vaktine yazık investinge yazın mesela orada çok geyik dönüyor[/QUOTE]

8.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    kağıt düştükçe sıkıntılarını bizden çıkartmaya çalışıyorlar, olumlu olumsuz ne yazsak topa tutuyorlar. forum kuralları forum sahipleri tarafından belirlenir, buradaki misafirler belirlemiyor. satın gidin mantığıyla bakan kişilere bende şunu yazarım; sizde daha çok mal alın ve çevrenize de aldırın demek isterim. yani ne yapmamız gerektiğini buradan yazmayın komik oluyor.

bu arada kottan çıkma konusunda bizi aydınlattığınız için size teşekkür ederim.

Sanırım çok boş vaktiniz var google yazıp ulaşabileceğiniz basit bir bilgiyi burada iki sayfa tartışmanın ne manası var insanlar acaba yeni bir bilgi edinebilrmiyim diye kıymetli zamanlarını ayırıp buraya geliyor sizin geyiklerinizi okuyorlar yapmayın sizin de insanlarında vaktine yazık investinge yazın mesela orada çok geyik dönüyor
    [/QUOTE]

Israrla anlamıyorsun yada anlamamış gibi yapıyorsun diyorum ki insanların vaktini çalmanın ne anlamı var
    biri yazmış filanca ruhsat alında bir bilgimi evet bilgi buna bir şey diyen var mı yok diğeri yazmış ilaca zam gelmeyecek kesinleşti kötü bir haber buda bir bilgi mi bilgi buna bir şey diyen varmı yok bir yazmış şu kadarlık arge çalışması başarısız olmuş gidere atılmış buna birşey diyen varmı yok zaten insanlar bu bilgilere erişmek için giriyor bu platforma
    ama yok gelip burada iki kişi sohbet ediyor insanların kızdığı şey bu özelden yazın birbirinize istediğiniz kadar yazın investing mesala tam buna göre bir yer daha nasıl anlatıyım bilmiyorum
    Ben şirketin ticari faliyetlerinin iyi durumda olduğunu ve daha da iyiye gideceğini düşündüğüm için hissesine yatırım yapmışım ve yapmaya devam ediyorum ve bunu da buradan paylaşıyorum bu benim düşüncem sende benim yanlış bir yatırım yaptığımı düşünüyorsun ve öylede yazmışsın ve beni ve benin gibi düşünenleri eleştiriyorsun şirketi de eleştiriyorsun şirket yönetimini de eleştiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandırma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu şirkete yatırım yapmaya devam ediyorsun tuhaf bir durum değil mi sencede.
    Son düzenleme : KAFASINAGÖREYAZAN; 10-07-2024 saat: 12:29.

Sayfa 592/708 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •