Sayfa 594/716 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 5726 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Bu forumun kaderi bu galiba, belli araliklarla gelip dayanagi olmadan yalan yanlis biseyler yazip insanlari yanlis yonlendirp gitmek. Daha once de baskalari vardi. Yakinda bunlarda gider baskalari gelir..

2. benim hedefim çok çok büyük nedeni de sermayaye göre karı yüksek olmasından kaynaklanıyor. em den kaynaklı artık net kar zarar önemli değil, duran dönen varlık satışlar hasılatın önemli olduğu bir dönemdeyiz. teknik olarak bakacak olursak her zaman kritik desteklerden yukarı sürmüş bir spek var karşımızda. birde bir kağıdın ne zaman fırlayıp gideceği belirsiz bundan dolayı durabildiğim kadar duracağım bir gün gelecek o gün o gemide olmak istiyorum. bakarsınız brsan gibi ybtas gibi olur. 2018 bfren 200 tl den alıp 2020 yılı başında 240 tl den satmış biriyim. sonra 15k oldu tam 60 kat gitti. brsan 3tl den aldığımı bilirim 2013 yada 2014 mü neydi, bundan dolayı uzun bekleyeceğim sevgili spek burayı okuyorsan sahibine selam söyle.

Anlık duygusal git gel ile bir çok şey burada paylaşım yapıyorum olumlu olumsuz bu da normal, sonuçta resmi bir kurum değil burası. paylaşım platformu.

şimdi yazdıklarınızla bulunduğunuz pozisyon daha anlamlı oldu bu son yazdığınızdan önce yazdıklarınızı okuyan kişi bir kişi sırf sizin yazdıklarınızı ile karar verecek olsa idi hisseyi almaz hissesi var ise satma kararı vermesi gerekirdi borsada karar verir iken geçmişe bakmak otobanda giderken dikiz aynasına bakmak gibi bir şeydir. şirketin önceki faliyetleri zaten güncel fiyatın içerisinde fiyatlamış oluyor bundan sonraki oluşacak şirket faliyetlerine odaklanmak lazım şirketin gelecekteki fiyatını belirleyecek unsur şu anki ve gelecekteki faliyetleri ile oluşuyor özetle geçmişi resetlemek gerekiyor ben 4,5 Tl lerden aldım önceki hareketlerinde kendi ortalamalarına yaklaştığında pozisyon azalttığımda oldu bu son 102 hareketinde pozisyon azaltmadım azaltmama sebebimde yavaşlayan ekonomide ticari faliyetleri zayıflamayacak defansif bir sektörde faliyet göstermiş olması ve diğerlerine göre pozitif ayrışacağını düşünmem sebebiyle azaltmadım treyd etmedim yarın şirketin ticari faaliyeti bozulursa nerden aldığıma bakmadan satar nakite geçerim bu benin yatırım tarzım zaten bu şirket kısa vadeli yatırımcıların çoğunu üzmüştür şirket anasözleşmesinde yazan bir madde gibi bu durum özetle bu şirket sadece ticari fliyet sonuçları ile fiyatlanıyor bu şirkette spekülasyon olmuyor tek istisna pandemide oldu oda şirket kaynaklı değil idi eğer bu şirkete yatırım yapacaksanız şirket faliyetlerine odaklanmanız sizin için daha iyi olacaktır[/QUOTE]

3. tam üstüne bastınız forumun kaderi bu maalesef, yaptığınız paylaşımlarla insanları bu kağıtta tuttunuz enflasyon ve endeks getirisi altında bıraktınız , belkide bu paylaşımlarınız sayesinde insanlar aldılar kazanamadılar ve sattılar , paranın maliyeti endeks getirisi altında kalıp zarar ettiler. birçok defa ben yanlış biliyor olabilirim dedim ve lütfen doğrusunu biliyorsanız sizlerde paylaşın diye yazdım.

bu forum bizim sayemizde çöp olmuyor. zaten biz yanlış yapıyor olsak forum yöneticileri gerekeni yapar. ben uzun süre burada kalırım canımın istediğini de paylaşırım.

önemli paylaşım yapanlar var aramızda onlara da teşekkür ediyorum, sizde değerli paylaşımlar yaptınız sizede teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    Bu forumun kaderi bu galiba, belli araliklarla gelip dayanagi olmadan yalan yanlis biseyler yazip insanlari yanlis yonlendirp gitmek. Daha once de baskalari vardi. Yakinda bunlarda gider baskalari gelir..

4. lafım forum dışından okuyanlara. şahsi menfaatleri için toz pembe tablolar çizenleri sorgulayın. Lafına sözüne itimat etmeyin. İyi forumlar.

5.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    lafım forum dışından okuyanlara. şahsi menfaatleri için toz pembe tablolar çizenleri sorgulayın. Lafına sözüne itimat etmeyin. İyi forumlar.
    tek bir tane elle tutulur dogru kanitli paylasimi olmayan biri soyluyor bunu. Yoksa boyle birsey yazmassin sadece okursun bircok kisinin yaptigi gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    tek bir tane elle tutulur dogru kanitli paylasimi olmayan biri soyluyor bunu. Yoksa boyle birsey yazmassin sadece okursun bircok kisinin yaptigi gibi..
    Ne gibi bir kanıt istiyorsun? kanıt arıyorsan 100 lirada millleti gazlayanlarla 76 lirada milleti gazlayanlar kimler onlara bak, yada bir ayna da yeterli olabilir. Hissenizin mükemmel olduğuna böylesine sonsuz bir inançla inanıyorsanız, benim gibi temelsiz kanıtsız yazan biri ''ateş olsa cürmü kadar yer yakar'' diye düşünüyorum. Ama ne hikmetse yazdığım her bir kelime için baskı uyguluyorsunuz veryansın ediyorsunuz. Hisse ''mükemmel''. Benim gibi bilgisiz karacahil biri böylesine mükemmel bir hisseye hiçbir olumsuz etki bırakamaz sonuçta, değil mi? Ne bu hasmane tavırlar böyle ? Sanırım güneş balçıkla sıvanmıyor. .
    Burda pozitif bir tablo çizerek hisseye alıcı bulacağınıza ve yükseleceğine inancınız da çok gülünç ayrıca

Yazdığım şeyi üstüne alınıp yanıt vermende düşündürücü .

7. Haklisin sizi dikkate alip cevap verme gafletinde bunundum ve sizin degirmenize su tasimis oldum. Forumun ikiniz harcindeki sakinlerinden ozur dilerim.Konu benim icin kapandi, ikiniz oynamaya devam edin

8.  Alıntı Originally Posted by temettu_emeklisi Yazıyı Oku
    Haklisin sizi dikkate alip cevap verme gafletinde bunundum ve sizin degirmenize su tasimis oldum. Forumun ikiniz harcindeki sakinlerinden ozur dilerim.Konu benim icin kapandi, ikiniz oynamaya devam edin
    Konu hisse pazarlamaya başladığında yeniden açılmak üzere kapandı. İyi forumlar.

Sayfa 594/716 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •