Sayfa 78/981 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 617 - 624 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ha ahaha...Mahalleden adam topluyorsunuz.

En büyük güç;ikna ve belagattır.

EMLAK;ataist propagandası yapamadığından..Çünkü tek kelimeyle saçma ve ortaokul fen dersi gören çocukların çürüteceği argumanlar..ATAİST youtuberlerden öğrenip geliyor .Ama onlarda konuyu tam bilmediklerinden olan burada emlaka oluyor.

Tek değil hepiniz gelun....

tek geldim ...

Tarikat lideri: 1986'daki uzay mekiğini biz düşürdük

https://www.youtube.com/watch?v=2SqsSPPUjW8

bu da mı atayiz

zavallı..........

bu da mı atayiz...

Sigara içenler kıyamet gününde, ağzında cinsel uzuv ile gelecek..

https://www.youtube.com/watch?v=yCarWP1sIa0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    dün yaptığım teknik analizim çalışmaya devam ediyor 10730-10750 bölgesi bu bant altı kapanışlarda formasyon beklentim bozulur..kanal alt bantına doğru yolculuk devam eder
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ayrıntılara takılma..Burada KRAL SENSİN...SANA SORALIM DEDİK..

10.730-50 aralığına müthiş LONG poz. açtım.

viob:12.400 diyelim...

Ne yapacağız.STOPLOOSU nereye koyalım...veya hisse aldık farzet...ÖLÜMÜNE taşıyalım mı? yoksa bir yeri kırarsa satalım mı?

Kaç saat beklemeliyiz...
    başgan SEN BU İŞİ BİLİYORSUN...sana güvendim..GIRTLAK LONG açtım...

10.730 u kırarsa ömürlük bekleyeyim mi? 10.743 kapattık.

Yoksa stoploss neresi..kaç VAKİT BEKLEYİNCE STOPLAMAM LAZIM..

BAŞGAN lütfen..yoksa sabaha kadar uyku yok bana..sen bu işi biliyorsun...

adios..cevabın için şimdiden çok teşekkürler..TENGRİn seni koruusn.

daha önce sen kitap nedir, iman nedir, bilmezdin.!!!

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla .!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Ha ahaha...Mahalleden adam topluyorsunuz.

En büyük güç;ikna ve belagattır.

EMLAK;ataist propagandası yapamadığından..Çünkü tek kelimeyle saçma ve ortaokul fen dersi gören çocukların çürüteceği argumanlar..(20 sene önce gördüğüm iddialar)ATAİST youtuberlerden öğrenip geliyor .Ama onlarda konuyu tam bilmediklerinden olan burada emlaka oluyor.

SİNDO denilen ve teknik dışında meziyeti olmayan(o da yok..ona sordum -cevap veremedi).Garibim zaten bu bilimsel konulara vakıf değil.Etrafta alamancı-emekli amca kıvamında fırsat buldukçave MAHALLEDEKİ DELİKANLILARDAN aldığı güvenle abkaya taş atıyor.

Tek değil hepiniz gelun....
    kendi bölümüme cvp vereyim ki otur kendi haline gül sana 8 ayda formasyonla nasıl para kazanılır hep onu anlattım en sonunda ulan dedin Bulut hocam çiziyor yerleştiriyor birde ben deneyim dedin 2 çizdin tutturdun elma şekeri ile gezen çocuklar gibi burada paylaştın.Bilimsel konulara gelince sen okudun öğrendinde ne oldu hala çocuğunun bokunu anlatıyorsun gelelim adam toplama işine seni burada hergün grafın içine soktum çıkardım bir arkadaşada rica ettim mi grafı ters çevirin diye
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. Bir dilenciye denk geldim.
    Allah rızası için yardım edin, Allah rızası için bir sadaka diyerek dileniyor.
    Yanından geçen biri Allah versin diyip gidiyor, sonra diğeri boş geçmeyelim abiler bi el atın şu fakire diyip bi 20 lira veriyor.

Bu kısasta 2 ayrıntı mevcut

1.si gerçek ihtiyaç sahibi dilenemez,isterken yüzü kızarır
    2.si ihtiyacı olmadığı halde kolay yoldan milletin parasını tırtıklamak için dini kullanması

Siz hiç herhangi bir dilenciye yardım isterken Allah adını kullanmadan yardım isteyene rastladınız mı
    Eğer samimi olarak rastladıysanız, yani
    Abi benim durumum çok kötü evde yemeye ekmek yok çoluk çocuk aç perişan halde nolur bana yardım edin
    Diyene rastladıysanız
    O kişi gerçekten ihtiyac sahibi olabilir.
    Ama
    Allah razı olsun, ne muradın varsa versin diyerek dini sömürü olarak insanlar üzerinde kullanıyorsa bilki soyuldun yeğen
    Hamdım Piştim Yandım

dayı ben bundan sonra bilim konularını buraya yazmıcam..

tanrısı için kıç yalama merasimleri düzenleyen cemaatleri.. ağzında şeyiyle nasıl dolaşırı anlatan imamların videolarını paylaşcam.

eeee bunlar bu dilden anlıyor napak.

james web teleskopu ve dataları tamamen bilimden uzak eve atayiz düzeni.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kendi bölümüme cvp vereyim ki otur kendi haline gül sana 8 ayda formasyonla nasıl para kazanılır hep onu anlattım en sonunda ulan dedin Bulut hocam çiziyor yerleştiriyor birde ben deneyim dedin 2 çizdin tutturdun elma şekeri ile gezen çocuklar gibi burada paylaştın.Bilimsel konulara gelince sen okudun öğrendinde ne oldu hala çocuğunun bokunu anlatıyorsun gelelim adam toplama işine seni burada hergün grafın içine soktum çıkardım bir arkadaşada rica ettim mi grafı ters çevirin diye
    NE HOCASI..sen hangi bo..un hocası olabilirsin ki.Seninle T...geçiyoruz..cidden sen de IQ problemi var.

Koçum senin gibileri 1-2 aya burada göremeyeceğiz.Ama arada bir takıl buraya.STREST ATMAM için lazımsın.

Sayfa 78/981 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •