vallahi, sen cidden geri.z .
adam ÝRONÝYÝ BÝLE gerçek anlýyor.Adamla kafa buluyorum bunu KENDÝNE ÝLTÝFAT OLARAK GÖRÜYOR..
17 YILDIR her gün mil. iþlem yapan viobcu senden akýl mý alacaktý?
12400 den long açtým..ama SANA SORDUM..STOPLOSS NEREDE?.SAÇMALIKLARINI DEÞÝFRE ÝÇÝN...KAÇ SAAT KALMALI..TIK YOK..
ÞÝMDÝ EÐER KIRSAYDIK. VE 2 SAAT kalsaydýk ama sonra üste çýksaydýk...
günlük kapanýþ mý diyecektin?
mal pýst 100 aþaðý gelseydi sana inandýk long açtýk diyecektin ya döt biti kendini çok uyanýk sanýyorsun ya ama çok iyi kývýrýyorsun ama ben yemem senin gittiðin yollarda benim ayak izlerim vardýr .Bak dün birþey yazdým buraya MAL olana herþeyi öðretmem MAL olduðunu unutmasýn diye![]()
11.088 kýrýlýrsa hedef 11.350
ORADA KALICI OLMAK-KIRILMASI ÖNEMLÝ...KAÇ VAKÝT olduðuna bir gün sonra duruma göre karar veririz..
Misal 11.100 üzerinde 2 saat bekleyip 11.300 olursa: demekki 2 saat beklenmeliymiþ..
ama 11.100 üzerinde 2 saat bekleyip kapanýþý 11.000 yaparsa demekki günlük kapanýþ beklememiz gerekiyordu...
MABAD MENKUL DEÐ..
Neyse adam sayesinde strest attýk..hamsterim sayesinde..
Dönelim piyasaya...Bu hafta LONG-FLAT giderim.LONG poz. devam ediyorum...umarým çok yükselir...
Ama ayýn 17 sinden itibaren sadece short giderim.SP500 de o malum hedefe yükselmiþ olur.
kýsa-orta vadeli düþüncem budur.
ADÝOS
Arkadaþlar hergün birine bulaþarak topiði kirletiyor ama havlar havlar susar döt olduya kuyruðu ile oyun oynuyor döner döner kenara çekilir izleyin![]()
Siz ikiniz ayný þehirde yaþýyorsanýz bir buluþun bence..
Çay, kahve için...
Aranýzdaki sorunu orada halletmeye çalýþýn.
tim baþkaný çok dertli þimdiye kadar aklýn neredeydi
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri