Sayfa 57/188 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 449 - 456 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Bugün 140 geçerse iyi olur, geçenlerde 139.70'den dönmüştü, pek bir istekli gördüm tahtacıyı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugün 140 geçerse iyi olur, geçenlerde 139.70'den dönmüştü, pek bir istekli gördüm tahtacıyı.
    Dün yapamadığını bugün yapacak gibi, hadi bakalım.

3. 140'lı rakamları da gördük, sn. Müzikal temettüyle beraber senin hedef fiyatına geldi, çıktın mı yoksa.

95 lerden verenler, 140 ı bekler mi?...

5. Hadi çıkan çıksın tezgahın önünü kapatmasın. Daha yeni başladı emsalsiz sirketimiz

6.  Alıntı Originally Posted by Waneta Yazıyı Oku
    Hadi çıkan çıksın tezgahın önünü kapatmasın. Daha yeni başladı emsalsiz sirketimiz
    Aynı şeyleri arkadaşlarıma da söyledim, portföyümün %80 i Aksa da, diğer 8 hisseyle kıyasladığımda ki bunların içinde enerjiler ve Sasa da var karda olduğum ikisi Aksa ve Aselsan buna rağmen arkadaşlar şikayet ediyorsa satsın çıksın tutan mı var.

7.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Aynı şeyleri arkadaşlarıma da söyledim, portföyümün %80 i Aksa da, diğer 8 hisseyle kıyasladığımda ki bunların içinde enerjiler ve Sasa da var karda olduğum ikisi Aksa ve Aselsan buna rağmen arkadaşlar şikayet ediyorsa satsın çıksın tutan mı var.
    Ayrıca eskiler bilir bu hissenin kendine özgü bir trendi var buna teknik falan, piyasa, endeks işlemez gitmeye karar verirse gider sonra da arkasından bakar kalırsın.

8. Bedelsiz açıklandıktan sonra 150'den bölünüp 12.5 liradan işlemlere başlayacak bir Aksa hayalim vardı çok yaklaştı, onay da yaklaştı.

Sayfa 57/188 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •