Originally Posted by
cenkbjk
Keko bu yav$ağa cevap verirsen sabah akşam bu Forumu sabote eder, gerçekten işsiz Bir yav$ak.. Bak kazançkapısı hiç s2ikine takıyor mu bu ipneyi..
biliyorum mike takılacak biri değildir...hatta günlerce de cevap yazmadım...ama yazmayınca yazamıyor anlamını çıkarıyorlar...günlerce fino gibi peşimde koştu cevap ver cevap ver diye...sonra da sor soracağını dedim...sana soracağın sorunun cevabını yine senin yazdıkların ile cevaplayacağım dedim...gidip atatp de beklentileri gerçekleştiğinde 310 tl olabilecek hedef verdiğim telegram yazımı karşıma çıkardı...ben de onun 400 tl dediği telegram yazısını karşısına çıkarınca bir daha bu konuyu açamadı..
bir kişi ancak bu kadar bu forumda g....t edilebilir...ama buna rağmen yüzsüz olduğu için tekrardan gelip aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyor...
bırak ben biraz bunlarla eğlenmek istiyorum....berkosan hareket etmeyip sıkıcı oldukça ciğersiz kediler takımı ile zaman geçirelim...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri