Sayfa 731/882 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Keko bu yav$ağa cevap verirsen sabah akşam bu Forumu sabote eder, gerçekten işsiz Bir yav$ak.. Bak kazançkapısı hiç s2ikine takıyor mu bu ipneyi..
    biliyorum mike takılacak biri değildir...hatta günlerce de cevap yazmadım...ama yazmayınca yazamıyor anlamını çıkarıyorlar...günlerce fino gibi peşimde koştu cevap ver cevap ver diye...sonra da sor soracağını dedim...sana soracağın sorunun cevabını yine senin yazdıkların ile cevaplayacağım dedim...gidip atatp de beklentileri gerçekleştiğinde 310 tl olabilecek hedef verdiğim telegram yazımı karşıma çıkardı...ben de onun 400 tl dediği telegram yazısını karşısına çıkarınca bir daha bu konuyu açamadı..

bir kişi ancak bu kadar bu forumda g....t edilebilir...ama buna rağmen yüzsüz olduğu için tekrardan gelip aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyor...

bırak ben biraz bunlarla eğlenmek istiyorum....berkosan hareket etmeyip sıkıcı oldukça ciğersiz kediler takımı ile zaman geçirelim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. amerikan enflasyon verileri geldi arkadaşlar...yıllık %3 geldi...son bir kaç aydır enflasyon düşüyor...buda FED in faiz indirimine zemin hazırlayacak...kripto...borsalar....emtiyalar bundan olumlu etkilenecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://www.bloomberght.com/kuresel-...2356258?page=2

Kritik veri
    ABD çekirdek tüketici fiyatlarının ikinci kez üst üste geçtiğimiz yıldan bu yana en düşük hızda artacağı beklentisi Eylül'de Fed faiz indirimi senaryosunu güçlendirebilir.

Bloomberg anketine katılan ekonomistler gıda ve enerji dışı TÜFE’de Mayıs ayındaki gibi Haziran'da da yüzde 0,2 aylık artış bekliyor.

Manşet TÜFE’de ise benzin fiyatlarındaki düşüş ile sadece yüzde 0,1’lik aylık artış öngörülüyor.

Bloomberg Economics ekonomistlerine göre Fed Başkanı Jerome Powell’ın “cesaret verici†nitelemesine paralel olarak haziran enflasyon verileri “çok iyi†gelebilir. Aralarında Anna Wong ve Stuart Paul’un da olduğu ekonomistler “Bu veri Fed’in eylül ayında faiz indirimlerine start vermek için ortamı hazırlayabilir†değerlendrimesini yaptı.

4. Noldu premses analizlerim rahatsız mı etti seni valla çok şükür güzel paralar kazandım sizin önemsiz gördüğünüz teknik analizle endeksin ne zaman satış yiyeceğini piyasayı takip etmeyi para hangi sektörlere gidiyor takip ediyorum sizin gibi tek hisse zar atmam ben kazancı korumadıktan sonra para kazanmanın önemi nedir ? Neyse sizin anlayacağınız şeyler değil zaten çünkü bir hisse belirleyip dalıyorsunuz sonra x de tlgrmda yazıyorsunuz da yazıyorsunuz daha düne kadar ışık öktenin adını bilmiyorsundur selçuk gönençlerin videosunu atmıştım gruba o niye işine gelmedi adam ne diyor teknik analizi yok sayanlar bu dönemde para kazanamayacak diye yılların hocası ama sizde ki sorun ne sizin gibi düşünenlerden örnekler vermeniz o yüzden boş boş konuşma teknik analiz önemlidir ve sizin gibiler anlayamaz

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    Noldu premses analizlerim rahatsız mı etti seni valla çok şükür güzel paralar kazandım sizin önemsiz gördüğünüz teknik analizle endeksin ne zaman satış yiyeceğini piyasayı takip etmeyi para hangi sektörlere gidiyor takip ediyorum sizin gibi tek hisse zar atmam ben kazancı korumadıktan sonra para kazanmanın önemi nedir ? Neyse sizin anlayacağınız şeyler değil zaten çünkü bir hisse belirleyip dalıyorsunuz sonra x de tlgrmda yazıyorsunuz da yazıyorsunuz daha düne kadar ışık öktenin adını bilmiyorsundur selçuk gönençlerin videosunu atmıştım gruba o niye işine gelmedi adam ne diyor teknik analizi yok sayanlar bu dönemde para kazanamayacak diye yılların hocası ama sizde ki sorun ne sizin gibi düşünenlerden örnekler vermeniz o yüzden boş boş konuşma teknik analiz önemlidir ve sizin gibiler anlayamaz
    ışık ökte piyasanın ahmet mergen ile birlikte duayen teknikçilerindendir...sen onu küçük mü görüyorsun...adam yıllarca amerikada senin gibi bebişlere ders vermiş...ama sonunda geldiği nokta ,bu teknikten bir b...k olmaz olmuş...temele göre hisse alın demiş...bakalım sen ne zaman o noktaya geleceksin....sen iki çizgi çizmeye devam et...

6.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    keko kardeş sen ne boş adamsın ya hemen küfür kıyamet yaptınız yine form'u yönetici yok mu bunları banlasınlarda kurtulalım ya
    oooo sen de mi geldin....cücüğün yanına geç sen de...ikiniz belki yardımlaşarak bir gol atarsınız...

7.  Alıntı Originally Posted by Ramses_01 Yazıyı Oku
    kardeş yanlış anlamada sana tek kale oynar içinden geçerim benle adam gibi konuş ben kimseye benzemem burada bir oluşum yapmışsınız belli ama başınıza yıkarım haberiniz olsun hisseyi sürekli canlı tutmak için sabah akşam konuşuyorsun bi tarafını yırt 100k lotun vardır paraylan tartarlar sizi haberiniz olsun fazla ahkam kesmeyin lunaparka çevirdiniz iyice formu yönetici seni niye banlamıyor da tek taraflı ban veriyor orası da muamma
    karşıma gel de kim kimin içinden geçiyor görelim....gözlerin kör mü ?? görmüyor musun sataşmları...sen neden o cücüğe bir şey demiyorsun da gelip bana söylüyorsun...?? ben ona haftalarca cevap vermememe rağmen ben yokken dahi bana laf sokmaya çalışıyordu...neden o zaman ona bir çift laf etmedin ??

8. ben burada 14 yıldır yazıyorum...ama bu cücük sırf bena hakaret ve tahrik etmek için yeni kayıt olmuş biri...telegramdan istediği gibi hakaret yapamayınca buraya geldi...zaten bunu da kendi ağzı ile söylüyor..yöneticilerimiz olan bitenleri çok iyi görüyor kimse merak etmesin...kimin haklı ve iyi niyetli kimin de haksız ve kötü niyetli olduğunu çok iyi görüyor...burada cevap vermem halinde forumun da kirleneceğini söylemiştim...kendimi savunmak adına cevap da vermem gerekiyordu...bu kirlenmenin sorumlusu ben değilim...kimse kusura bakmasın..bunu geçen gün de söyledim...varsa bir şikayetiniz önce bir çift lafınızı o cücüğe söyleyin....

Sayfa 731/882 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •