Sayfa 730/882 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Madem bu çocuklarda bu kadar para var, hepi topu 300K sattım, sabah akşam zırladılar burada hemde günlerce... Baktılar şeyhlik gitti, şimdi de taktik değiştirmişler "bizde para çok" ayakları...Başka türlü motive edemeyecekler çünkü kitlelerini...47 lerden "yüklü" ilave yapıyordun, kağıt 35 lerde yüklensene...
    hay-si-yet yoksunu kapa çeneni.... yüz-süz-lük yapma burada daha da yazma.. haysiy-it-sizsin...

2. keko mercimek kadar aklınla nasıl cambazlık yapıyorsun öyle o kadar yazmışsın alayı bomboş benim teknik bilgim emin ol seni havaya hoplatır ne bebe ne hocayım ama sen tam bir hokkabazsın benim kitabım yada eğitimim var demedim teknik tecrübelerimi ilettim zaten teknik bilen bunları görür ama siz gram teknik bilmeden sözde temelci olmanıza rağmen berkosana teknikler çizdiniz elinizde de patladı dur alıntılama yapayımda bu cüreti nerden buldunuz onu açıkla hokkabaz keko
    seni
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    agresif bu sorularıma cevap ver...sen kimsin ki seni ciddiye alalım ?? bebe misin ?? hoca mısın ?? onu bize söyle...ona göre benim de sana bir çift lafım olacak ??

3. evet keko efendi senin teknik ne bilgin varda böyle teknik yorumladın zamanında ve boşa kürek salladın pofpoflamaktır bu tekniğe saygınız olacak o kadar !

Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    negatif enerji yaratmayın amatörsünüz diyenler nasıl iyi mi böyle ?

şu şirket bilgileri dışında paylaşım yapamayan sözde temelsiz temelciler teknik konuşmasın bundan sonra foto'da keko 4 mayısta saçmalamıştı en son kazançkapısı 40 altı fiyatlama öngörmüyordu gelin size hayrıma teknik eğitim vereyim eğitim almadan teknik yorum yapmayın

4. Keko bu yav$ağa cevap verirsen sabah akşam bu Forumu sabote eder, gerçekten işsiz Bir yav$ak.. Bak kazançkapısı hiç s2ikine takıyor mu bu ipneyi..

5. sen yalova'ya devam et taksimdelisi mi buse mi hangisini kullanıyorsun cenk ? :D

olum takmıyor değil cevap verecek yürek yok onunn hakkında yazdıklarımda a'dan z'ye doğru delikanlı olsa çıkıp cevap verir kaç yıldır bu platformda madem şeffaf olurdu ama olamıyor niye senin gibi avanelerine nasıl aldıracak yeni hisse aldığı zaman

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    evet keko efendi senin teknik ne bilgin varda böyle teknik yorumladın zamanında ve boşa kürek salladın pofpoflamaktır bu tekniğe saygınız olacak o kadar !
    daha okuduğunu anlayamayacak akla sahipsin...teknik analizi iyi okusaydın orada aynen şöyle yazıyor :
    berkosan geçmişte güçlü tepkiler verdiği teknik diplerine ulaşmış...bakalım piyasa neye karar verecek ??

önemli dip o sıralarda 42 tl yükselen trend desteği idi...ve gerçekten de bir iki gün sonra oradan 47,50 ye kadar tepki verdi...yalnız tepkisi sınırlı oldu..zaten kesin çıkacak dememişim...sadece her zaman tepki verdiği yerdedir demişim..bakalım piyasa neye karar verecek ?? de diyerek soru işareti koymuşum...

sen bu grafiği ya hiç okumadan yada o kıt aklın ile yanlış anladın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. senin hangi teknik bilgine saygı duyacakmışız... iki tane çizgi çiziyorsun aylarca o çizginin ekmeğini yiyiyorsun....tutmayınca da sesin soluğun çıkmıyor...tek bildiğim sen teknik olarak amerikada senin gibi bebelere teknik dersi veren ve 1980 den beri teknik analiz kitaplarının tümünü hatım etmiş ışık öktenin cücüğü olamadığındır...bak ışık ökte pirin bu videoda neler söylüyor...o kıt aklın ile anlamaya çalış...https://www.youtube.com/shorts/xjoAaKYqTEk
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. ışık ökte kısaca teknik analiz ile kafanızı yormayın...bunu söylüyorsam bir bildiğim var diyor...teknik analiz ile sadece sermayenizi eritirsiniz diyor...en doğrusu temeli iyi olan bir hissede pozisyon almaktır diyor....bunu ben değil ışık ökte gibi bir duayen söylüyor...o küçük aklına bunu sok artık...

ha kendim de yıllarca teknik analiz ile para kazanacağımı sandım ama bu gayretim ile bir arpa boyu yol gidemedim...ardından da temel analize değer vererek kısmetimin açık olması ile de çok çok kazandım...çok çok bir asgari ücret ile çalışan biri için ne anlama geldiğini az çok tahmin edebilirsiniz...şu anda da hem EYT den emekli maaşı alıyorum hem de asgari ücret ile çalışmaya devam ediyorum...bazen bir günde kazandığım bir yıllık tüm maaşımdan fazla olabiliyor...sabit ve düzenli bir gelirim olduğunda da bu borsayı artık bırakmak istiyorum...çok da uzak olmayan bir zamanda inşALLAH bunu başarıp kenara çekileceğim...kazandıklarım bana ve belki de çocuklarıma da yeterdir...bazen bu forumlar o kadar kirleniyor ki gerçekten de çekilmiyor...yaş da 50 ye dayanınca artık bazı tartışmalar anlamsız gelmeye başlıyor bana...

Sayfa 730/882 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •