agresif bir gün bu keskin sirken seni fena halde yakacak...benim ile ilgili bir sorunun varsa özelden bana yaz...burada forumu rahatsýz etme...seni özelime bekliyorum...ama sakýn küfür etme...insan gibi konuþ sana özelden de cevap vereyim..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Moderatör bile geldi, tüm kamuoyu önünde "ARSIZCA yazmaya devam ediyorsunuz" dedi...Lan insanda 1 gram þeref, haysiyet olmaz mý arkadaþ ??? Nasýl bir kiþiliksiz siz yahu, alenen hakaret edildi size, o bile výz geldi...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...
Yalýtým sektörünün üretimden satýþlarýnýn 2 milyar dolara, toplam yalýtým sektörünün tüm hizmetler dahil 7 milyar
dolara yakýn bir büyüklüðe ulaþmýþtýr. 2024 yýlýnda hýz kazanmasý beklenen kentsel dönüþüm hareketiyle birlikte
büyüme ivmesinin artacaðý öngörülmektedir.
Pandemi yorgunluðu, küresel iklim krizinden kaynaklý baþ edilmesi güç doða olaylarý, Rusya-Ukrayna savaþý, son
yýllarýn en büyük problemlerinden enerji krizi ve ülkemiz açýsýndan 6 Þubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketi
gibi geliþmelerin yaþandýðý 2023 yýlý karamsar bir tablo ortaya koysa da tüm olumsuzluklara raðmen sektörler 2024
yýlý için hazýrlýklarýna son sürat devam etmektedir
faaliyet raporundan bir kesit...tokinin baþrolde olacaðý bir kentsel dönüþümden sektör ve berkosanýn ciddi beklentileri var....bizim aylardýr söylediklerimiz faaliyet raporunda da yer almýþ...berkosanýn ürünleri inaatýn bitmesine yakýn ince iþçiliklerin olduðu yerlerde kullanýlýyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Þirketimiz, kuruluþundan itibaren önderlik ettiði ülkemizin izolasyon sanayi sektörü içindeki seçkin yerini korumakta
ve imalat çeþitlerine eklediði yeni mamüllerle faaliyet gösterdiði sektörü daha da geliþtirmektedir.
buda baþka bir kesit...
Çapraz baðlý polietilen köpük malzemeden üretilen ve kapalý gözenek yapýsýna sahip, neme dayanýklý, elastik,
kokusuz, insan saðlýðýna zararlý hiçbir kimyasal madde ve aðýr metal bulundurmayan, zamana baðlý aþýnma ve
deformasyon oluþmayan, küf mantar, bakteri içermeyen, Foamex, bina izolasyonunda ses ve ýsý yalýtým
konforlarýnýn saðlanmasýnda esnek üretim seçenekleriyle çözümler sunmaktadýr.
Ýmal etmekte olduðumuz diðer ürün gruplarýmýzda; PE (Polietilen köpük) ve Balonlu Naylon ve PE Film’dir. Bu
ürünlerimiz özellikle ambalaj, ýsý ve soðuk tip izolasyon uygulamalarýnda yaygýn olarak kullanýlmaktadýr.
inþaat sektörüne yönelik yaptýklarý ürün anlatýlmýþ...ses ve ýsý yalýtýmýnda kullanýlýyor ürünler...
þimdi de benim de çok merak ettiðim ayný sektörden DNISI ile temel anlamda bir karþýlaþtýrma yapmak istiyorum...
...............................DNISI.............. ...BERKOSAN
Dönen varlýklar.........385......................250
nakit ve benzerleri......90.......................39
kýsa v. borç................149......................107
finansal borç...............106......................14
uzun v.borç..................192.....................30
finansal borç.................74.......................25
öz kaynaklarý.................947.................... .484
ödenmiþ sermaye............120....................31
ciro...............................194............ ........307
net kar...........................2 ......................27,7
ihracat oraný....................%16.................%70
net döviz pozisyonu...........6.........................90
piyasa deðeri....................2 milyar tl.............800 milyon tl
halka açýklýk......................%43,5................ ..%66,79
Yer Ýmleri