Originally Posted by EMLAK uluuna baktımda çok çıkmış tepelerde geziyor bana böyle 3 4 sene yerinde sayan şirketler lazım Cante ye ne dersin emlak dayu, çok düşmüş diplerde gibi
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK uluuna baktımda çok çıkmış tepelerde geziyor bana böyle 3 4 sene yerinde sayan şirketler lazım ak sigorta sektörünün çok gerisinde kaldı. sabancılar buna bir ayar çekebilir.
audentes Fortuna iuvat
bravo palaya 11.000 üstüne alabilmek için tüm tuşlara bastı. bakalım ath gelecek mi bugün?
Originally Posted by *Bozkurt Cante ye ne dersin emlak dayu, çok düşmüş diplerde gibi zamanında aldım onu ben.. çok düştü uzun süre yatay diye özalların olduğunu öğrenince satmıştım zarara.. iyiki satmışım. daha bulaşmam.. ihlas gruplarından farksız özal
Originally Posted by EMLAK aha tavan oldu işte.... Helal olsun ağam, benim eşşge'de bi el atsan
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Evi boyoyom, bir haftadır anam agladı yaw
Originally Posted by manif bravo palaya 11.000 üstüne alabilmek için tüm tuşlara bastı. bakalım ath gelecek mi bugün? kalmak onun için çocuk oyuncağı....viop30 bir saattir karınca misali işlemler oluyor......robotlar mı durdu.....
Originally Posted by el turco ak sigorta sektörünün çok gerisinde kaldı. sabancılar buna bir ayar çekebilir. kalan bozuklarıda koton a yatırdım... çok düşmüş
Forum Rules
Yer İmleri