Şimşek:
- Büyümedeki toparlanma ihracatımızı destekleyecek
- İç talepte bir miktar daha yumuşama ihtimali yüksek
- Program başarılı olduğunda bankacılık olumlu etkilenecek
- Programın nihai hedefi dengeli büyüme
Şimşek:
- Büyümedeki toparlanma ihracatımızı destekleyecek
- İç talepte bir miktar daha yumuşama ihtimali yüksek
- Program başarılı olduğunda bankacılık olumlu etkilenecek
- Programın nihai hedefi dengeli büyüme
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek : “Kur korumalı mevduat, 60 milyar doların altına indi. Temmuzda KKM’den çıkış çok daha hızlanacak"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek:
-Bankacılık sektörü programımıza çok güçlü destek veriyor
-Sadeleşme talebi var, son derece makul, sadeleşmeye devam edeceğiz
-Büyüme hala güçlü ama daha dengeli, iç talepte bir miktar daha yumuşama ihtimali yüksek
-Yarın cari açığın %2.5'in altına gerilemesini bekliyoruz
A Jet'in Bodrum-Ankara uçuşunda, uçakta yer kalmayınca Mehmet Şimşek'in eşi ve çocuklarının binebilmesi için başka yolcuların uçaktan indirildiği ortaya çıktı.
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Memet abiden emekli zammı açıklaması falan yok tabiki.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kalmıyo değil inmiyo olacak yaw!![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Bugün zaruri olarak dışarı çıktım. Çamaşır makinesi bağlantı çeşmesi kireçlenmiş. Hasta bezi vs aldım. İnternetten ucuza %20-30 daha ucuza aldım. Yemek vs fiyatlarını da düşmüş gördüm.
Yer İmleri