Sayfa 605/643 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Fk sına bakınca olması gereken yerde diyorsun aşağı yukarı

O zaman satışlar 10 sene boyunca hep düşmüş mü? Niye fiyata yansımamış? Halk yat skor karttan bir daha bakayım şuna

Ben teknik olarak bakıp ufak bir miktarla girmiştim ama dişe dokunur miktarlara dönüştü yatırdığım para şimdi daha detaylı bakmak lazım

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Çok uzun süredir tahtadayım...Kısmet olursa düşeni kırdığını da görürüz... Kısmet olmaz ise daha önce olduğu gibi basar geçeriz..Kenarda bekleriz....
    haber ver

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fk sına bakınca olması gereken yerde diyorsun aşağı yukarı

O zaman satışlar 10 sene boyunca hep düşmüş mü? Niye fiyata yansımamış? Halk yat skor karttan bir daha bakayım şuna

Ben teknik olarak bakıp ufak bir miktarla girmiştim ama dişe dokunur miktarlara dönüştü yatırdığım para şimdi daha detaylı bakmak lazım
    Patrick iyi bak, bana da fısılda

4. Haziran 2020, 1.95 milyar usd özkaynağı varmış (13418 mln tl / 6.85 dolar) , Mart/2024'teki veriye göre 2.2 milyar usd

Du bakalım 2. çeyrek ne gelecek bu sene, bu fiyatlamaya göre iyi gelmesi gerekiyor

5. Şu anki portföyün 6'da 1 i ile pegasus almıştım. Sezon iyi geçecek diye. Hoş tombul kuş gitmese de bu gidiyor.
    Neyse ben aldım çat diye 7.5 milyar bilanço açıkladı zarar, akşamına daha... Böyle şansın...

Yarınsı gün EKSİ %6 falan yaptı sonraki gün 4'de 3 ünü falan sattım, kalan zararı kurtarsın daha da düşüş sürer diye. Ama ondan sonra düşüşü bir kaç günde toparladı, sonra biraz 200 lerde süründü, şu an bugüne kadar %25-26 artmış. Ben o arada 4'de 1 i de efese çevirmiştim zaten.

Niye artıyor, işler iyi... Yanii diyeceğim o ki, Efeste'de de işler iyi olmalı... Her ne kadar grafikler ve çıkış bizi korkutsada...

6. Ya en güzeli fazla kafa yormadan temettüleri yemek. İşten gelmişim zaten, akşam da mı çalışacam evde yaw.

Şirket batıyor mu? Yok. Bacası tütüyor mu? Yes. Temettüler geliyor mu? Ja.

Dann scheiß drauf

7. Normalde bu çeyrek ve sonraki çeyrek satışlar artacak olmalı.

Avrupa kupasının satışlara ekstra ciddi bir etkisi olmuş olabilir mi acaba? Hisse böyle bir şeyi fiyatlıyor olabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ya en güzeli fazla kafa yormadan temettüleri yemek. İşten gelmişim zaten, akşam da mı çalışacam evde yaw.

Şirket batıyor mu? Yok. Bacası tütüyor mu? Yes. Temettüler geliyor mu? Ja.

Dann scheiß drauf
    Kuş kadar temettü...İçemezsin bile bırak yemeyi...

Sayfa 605/643 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •