Originally Posted by
Ramses_01
sen karşıma alıp ezeceğim biri değilsin çünkü o kadar küfürlere rağmen hala işi gücü bırakmayıp onu bulamıyorsan o da senin erkekliğine kalmış ben birşey diyemem !
olaylara gelecek olursak bak birader o ne kadar haksızsa sende o kadar haksızsın muhabbet piyasanın duayen insanlarının isimleri ile geçerken sen bir anda konuyu başka yere çektin ezilince haksız olunca böyle olman normal teknik konusuna gelecek olursak senin sözde çizdiğin şey teknik falan değil kardeş seni iyi anlıyorum elinde malın var sürekli canlı tutmaya çalışıyorsun hisseyi yılbaşı ile aynı fiyatta geçiniz yani hikaye faslını onun senle derdi var haklı haksız bilemem ama teknik uyardığı seviyeler güzel noktalar o yüzden şu teknik analizi hor gören işe yaramaz diye nitelendiren insanlar bana göre pandemi sonrası parayı vurmuş acemi borsacılardır o yüzden burayı çok kirlettiniz umarım moderatörler sana da ceza verir de bir süre seviyesizliğinizden uzak kalır buralar
Ramses seni çıktığın pramitlere öyle bir gömerim ki bir daha hiç bir amerikali arkelog seni çıkaramaz...akıllı ol ..cücüğün diliyle sakın benimle konuşma...
O cücük burada IP si belli olmayacak şekilde yazıyor...telegramda ısrarla telefonunu istememe rağmen g...tü yemedi...
Ben olaya temel bakiyorum..36 dan da 42 den de 47 den de aldim...sıfır maliyetli sermayem ile istediğim yerden alırım...
Teknikcilikte idiam yok ama buna rağmen benim teknik çalışmam cücüğün iki çizgi ile yaptığı teknik çalışmadan çok çok iyidir...
Cücük adam akıllı yazarsa insanlar onu dikkate alabilir... sonuçta burası olumlu ve olumsuz düşüncelerin paylaşıldığı yerdir...o bunun derdinde değil...tamamen bana yazdırmama amacındadır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri